Πέμπτη 18 Δεκέμβρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΠΟ
Χάθηκε η επιχορήγηση προς ΕΠΣ και Σωματεία

Υφυπουργείο Αθλητισμού και ΕΠΟ ερίζουν από χτες για τις ευθύνες που οδήγησαν στο να χαθεί η κρατική επιχορήγηση 1.434.100 ευρώ που επρόκειτο να πάει στις Ποδοσφαιρικές Ενώσεις (ΕΠΣ) και σωματεία. Συγκεκριμένα, με χτεσινή επιστολή που έστειλε στον πρόεδρο της ΕΠΟ Π. Σαρρή, ο υφυπουργός Αθλητισμού Γ. Ανδριανός τον ενημερώνει πως, λόγω του ότι δεν τακτοποιήθηκαν οφειλές της Ομοσπονδίας ύψους 418.423,11 ευρώ, χάνεται η δυνατότητα εκταμίευσης της κρατικής επιχορήγησης για το 2014. Από πλευράς Ομοσπονδίας πάντως αμφισβητούνται έντονα οι ισχυρισμοί του υφυπουργού, καθώς υποστηρίζουν πως ό,τι είχαν να κάνουν για το θέμα το έκαναν και μιλούν για σκοπιμότητα και διαστρέβλωση της πραγματικότητας από τον Γ. Ανδριανό. Mάλιστα, στην επίσημη απάντησή της γίνεται λόγος για «παρακράτος που λειτουργεί στη ΓΓΑ υπό την ανοχή του Γ. Ανδριανού, που μισεί το ποδόσφαιρο».

  • Η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας με επίσημη ανακοίνωσή της στρέφεται κατά του τηλεοπτικού σταθμού «ΣΚΑΪ» και του προέδρου του Παναθηναϊκού, Γιάννη Αλαφούζου, τους οποίους κατηγορεί για συστηματική στοχοποίηση των διαιτητών και ζητάει παρέμβαση της Δικαιοσύνης.
  • Διαψεύστηκαν από την ΕΠΟ τα σενάρια και οι πληροφορίες που είδαν χτες το φως της δημοσιότητας και έκαναν λόγο για προφορική συμφωνία της Ομοσπονδίας με τον τεχνικό του ΠΑΟΚ, Αγγελο Αναστασιάδη, για να αναλάβει καθήκοντα ομοσπονδιακού.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ