Πέμπτη 1 Γενάρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ
Δυνατό ΚΚΕ στη Βουλή και στους καθημερινούς αγώνες

Συγκρότημα και χορωδία της ΚΝΕ έψαλαν τα αγωνιστικά κάλαντα στον ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ
Συγκρότημα και χορωδία της ΚΝΕ έψαλαν τα αγωνιστικά κάλαντα στον ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ
Τα αγωνιστικά κάλαντα, από συγκρότημα και χορωδία μελών της ΚΝΕ, άκουσε το πρωί της Τετάρτης ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, στην έδρα της ΚΕ στον Περισσό. Με τους στίχους τους, τα κάλαντα της ΚΝΕ υπενθύμισαν πως η ελπίδα βρίσκεται στους αγώνες, ενώ κατέληξαν στο κάλεσμα: «Με μια γροθιά όλοι μαζί, με Συμμαχία Λαϊκή, στην αντεπίθεση να βγούμε, με το ΚΚΕ μπορούμε». Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ ευχήθηκε υγεία και δύναμη, ενώ στα μέλη της ΚΝΕ προσφέρθηκαν βιβλία από τις εκδόσεις της «Σύγχρονης Εποχής».

Στη συνέχεια ο Δ. Κουτσούμπας έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Χρόνια πολλά, καλή χρονιά! Να είναι ευτυχισμένο το 2015, με νέες επιτυχίες σε όλους τους τομείς της κοινωνικής, πολιτικής, προσωπικής δράσης και ζωής του καθένα και της καθεμιάς.

Με πολύ πιο δυνατό ΚΚΕ και μέσα στη Βουλή και στους καθημερινούς αγώνες, για να υπηρετεί τα συμφέροντα του λαού, για να ξημερώσουν καλύτερες μέρες για το λαό μας, για την πατρίδα μας.

Αυτές τις μέρες παρακολουθούμε όλοι, γινόμαστε μάρτυρες κυριολεκτικά συναλλαγών, παζαριών, μετεγγραφών - μέσω των καναλιών και των ΜΜΕ - των διαφόρων κομμάτων της αστικής τάξης, του κατεστημένου, που θέλουν πάλι να καθίσουν στο σβέρκο του λαού, υπηρετώντας ίδιες πολιτικές, της ΕΕ, του κεφαλαίου, του καπιταλιστικού δρόμου ανάπτυξης, που έχει φέρει το λαό μας, τη χώρα μας στην οικονομική κρίση, που χαμηλώνει όλο και περισσότερο το βιοτικό επίπεδο, οδηγεί στη φτώχεια, στην ανεργία, στην ανέχεια, χιλιάδες, εκατομμύρια οικογένειες συμπατριωτών μας.

Το ΚΚΕ, μακριά από όλα αυτά τα αλισβερίσια, οργανώνεται αυτές τις μέρες, οργανώνει την πάλη του, συζητά με το λαό, έτσι ώστε ο λαός μας βασισμένος στην πείρα του να αποκτήσει αυτές τις δυνάμεις, να δώσει την οργανωμένη απάντηση, να πει όχι στο φόβο, όχι στη μοιρολατρία, όχι στις αυταπάτες. Να γυρίσει την πλάτη σε όλους αυτούς και να ισχυροποιήσει το ΚΚΕ στις 25 του Γενάρη, έτσι ώστε να βγει δυνατό και στη Βουλή και στο λαό, για τη λαϊκή συμμαχία, την οργάνωση του κινήματος, για τη συνολική ανατροπή.

Πολλές ευχές ξανά, χρόνια πολλά, καλή δύναμη, καλή υγεία σε όλους και όλες».

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Αγωνιστική αισιοδοξία ότι οι λαοί θα βγουν πιο δυναμικά στο προσκήνιο το 2024 (2024-01-11 00:00:00.0)
Το 2023 να ανατείλει πιο ελπιδοφόρο και ο λαός να πρωταγωνιστήσει στις εξελίξεις (2023-01-03 00:00:00.0)
Χρόνια πολλά με την υπόσχεση να συνεχίσουμε τον αγώνα για μια καλύτερη ζωή, για να ανθίσει το χαμόγελο στα χείλη των παιδιών (2022-12-28 00:00:00.0)
Η σκέψη μας και η καρδιά μας είναι κοντά στους ανθρώπους που υποφέρουν (2022-12-28 00:00:00.0)
Αντιπροσωπεία της ΚΕ του ΚΚΕ στο «Σπίτι του Αγωνιστή» (2020-01-03 00:00:00.0)
Κάλαντα στον ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δ. Κουτσούμπα (2016-12-30 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ