Πέμπτη 11 Γενάρη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ
Αγωνιστική αισιοδοξία ότι οι λαοί θα βγουν πιο δυναμικά στο προσκήνιο το 2024

Σε κλίμα αγωνιστικής αισιοδοξίας πραγματοποιήθηκε χτες το πρωί η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΚΕ του ΚΚΕ, στην έδρα της στον Περισσό.

«Ευχόμαστε σε όλες και όλους καλή χρονιά, με υγεία και δύναμη για να έχουμε την απαιτούμενη αντοχή που θα μας χρειαστεί για τις αυξημένες απαιτήσεις της νέας χρονιάς, για να εκπληρώσουμε τους στόχους του Κόμματός μας και τις προσδοκίες των εργαζομένων, της νεολαίας, όλου του λαού», τόνισε ο Γιάννης Μανουσογιαννάκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

«Υποδεχόμαστε το 2024 με αγωνιστική αισιοδοξία και πίστη ότι ο λαός μας, όλοι οι λαοί θα βγουν πιο δυναμικά στο προσκήνιο, θέτοντας στο στόχαστρο της πάλης τους τις πραγματικές αιτίες των προβλημάτων τους και του πραγματικού αντιπάλου που έχουν απέναντί τους, του σάπιου εκμεταλλευτικού συστήματος και της εξουσίας του κεφαλαίου», υπογράμμισε.

Εκ μέρους της ΚΕ του ΚΚΕ, το κομμάτι της πίτας παρέλαβε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, εκ μέρους της ΚΝΕ, ο Γραμματέας του ΚΣ, Θοδωρής Κωτσαντής, ενώ κομμάτια δόθηκαν στα Τμήματα της ΚΕ, στις Διατμηματικές Επιτροπές κ.ά. Τελικά το φλουρί κέρδισε το Τμήμα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού της ΚΕ του ΚΚΕ, στο οποίο και παραδόθηκε αντίγραφο από έργο του κομμουνιστή ζωγράφου - χαράκτη Γιώργη Βαρλάμου.



Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ