Κυριακή 18 Γενάρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΣΚΑΚΙ
Νέα και Εκδηλώσεις
  • Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗ Ομοσπονδία δημοσιεύει (στην ιστοσελίδα της www.chessfid.gr) του πίνακα εθνικών βαθμών αξιολόγησης του Α' εξαμήνου του 2015. Για τον υπολογισμό τους έχουν συμπεριληφθεί τουρνουά που εστάλησαν στην ΕΣΟ μέχρι και τις 30 Νοέμβρη 2014. Επίσης, υπενθυμίζεται ότι καταληκτική ημερομηνία για τον υπολογισμό του ΕΛΟ για το Β' εξάμηνο του 2015 είναι η 31η Μάη 2015. Κάθε άλλο τουρνουά θα αξιολογηθεί το Α' εξάμηνο του 2016.

Για ενστάσεις και διορθώσεις η ημερομηνία λήγει στις 6 Φλεβάρη και με την καταβολή παραβόλου 30 ευρώ για κάθε περίπτωση και σύμφωνα με το άρθρο 6 του Ειδικού Κανονισμού.

  • ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ (32 σκακιστές-στριες) και επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο Εορταστικό Πρωτοχρονιάτικο Τουρνουά του ΣΟ Νέα Φιλαδέλφειας. Νικητής αναδείχθηκε ο ΟΜ Σπύρος Ιλαντζής με 6 β. σε 6 αγώνες. Στις θέσεις 2.-4. ισοβάθμησαν οι Διαμάντης Απόλλων - Φοίβος του ΑΣΟ Πετρούπολης «Δίας», Χρηστίδης Σάββας του ΣΟ Καλλιθέας και ο Χαιρόπουλος Στέφανος του ΣΟ Ικαρίας από 4,5 β.

Πρώτοι σκακιστές του ΣΟΝΦ οι βετεράνοι Σπανός Νάσος και Καρακολίδης Παναγιώτης.

  • Πολλοί «εθνοσωτήρες» παρουσιάστηκαν προεκλογικά και στέλνουν μηνύματα όπως: «Πρέπει να τους σταματήσουμε» ή «Νέοι ξεσηκωθείτε» και δεν λένε όμως ποια από τις (2) Δύο Πολιτικές που πρεσβεύουν τα 25 ψηφοδέλτια να ψηφίσουμε στις 25 Γενάρη... Ο άλλος; Ο... «Ρούλης» που έλεγε την επομένη των εκλογών να... κοιταχτούμε στον καθρέφτη; Τι θα πει στη φάτσα του στις 26 Γενάρη;...

-- Ενας κοινωνικός λειτουργός και φίλος, μου έστειλε ένα πολύ αληθινό και μεστό μήνυμα: «Το σχέδιο αποπροσανατολισμού και παρέλκυσης των πολιτών - ψηφοφόρων εφαρμόζεται πολλές δεκαετίες με λύσσα και δυστυχώς αποτελεσματικότητα. Χρέος όλων των τίμιων ανθρώπων του μόχθου και της προκοπής είναι να ξεσκεπάζουμε τα ανοίκεια σχέδια των αδίστακτων φερέφωνων και υποταγμένων στα συμφέροντα των καπιταλιστών με υπομονή, σχεδιασμό, με αλληλεγγύη και σταθερότητα. Γιατί οι κομμουνιστές αγαπούν τον συνάνθρωπο και τη ζωή, γιατί έχουν μόνιμο οδηγό τους τις αξίες και τα ιδανικά τους»!

Δ.Ρ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ