Παρασκευή 23 Γενάρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΞΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΚΑΡΑΜΠΕΤΣΟΣ ΦΩΤΗΣ
ΚΑΡΑΜΠΕΤΣΟΣ ΦΩΤΗΣ
φωτό 1

Στη μνήμη του συντρόφου μου ΚΩΣΤΗ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ προσφέρω 50 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Παγκρατίου.

Ρ. Λ. - Π.

***

Στη μνήμη του Ε. Κ. ο Χριστόφορος Καλδέλης προσέφερε στην ΚΟΒ Βύρωνα του ΚΚΕ το ποσό των 100 ευρώ, αντί για στεφάνι.

***

φωτό 1

Στη μνήμη του σ. ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΚΑΡΙΠΙΔΗ, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης, προσφέρουμε 100 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Υπηρεσιών ΕΒΕ του ΚΚΕ, για την Οικονομική Εξόρμησή του.

Η σύζυγος και τα παιδιά του

***

φωτο 1

Ο ΛΑΖΑΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ του Ισαάκ, από το Περιστέρι του Κιλκίς, υπήρξε αξιωματικός του ΕΛΑΣ. Το 1945 συνελήφθη και καταδικάστηκε σε 25 χρόνια φυλακή με χαλκευμένες κατηγορίες. Μετά την αποφυλάκισή του, το 1960, συνέχισε να δραστηριοποιείται μέσα από την ΕΔΑ και αργότερα μέσα από το ΚΚΕ. Πέθανε το 1994.

Στη μνήμη του, καθώς και στη μνήμη της γυναίκας του ΜΑΡΩΣ, που στάθηκε ακλόνητη στο πλευρό του και στο ΚΚΕ, οι ανιψιές του, Παρέσα και Ρόζα, προσφέρουν στο αθάνατο Κόμμα μας, το ΚΚΕ, μέσω της ΤΟ Κιλκίς, 50 ευρώ.

***

φωτό 1

Στη μνήμη του αγωνιστή ΓΡΗΓΟΡΗ ΛΙΤΣΑ, ο γιος του Γιάννης Λίτσας προσφέρει μέσω ΚΟΒ ΕΒΕ Αγρινίου 100 ευρώ για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ.

***

φωτό 2

Στη μνήμη των ΕΑΜιτών αντιστασιακών γονιών μας, ΦΩΤΗ και ΠΑΓΩΝΑΣ ΚΑΡΑΜΠΕΤΣΟΥ (που πέθαναν στις 15 Γενάρη 1990 και 20 Γενάρη 2000, αντίστοιχα) προσφέρουμε το ποσό των 80 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ Α1 Εκπαιδευτικών για την Οικονομική Εξόρμηση και ευχές για κάθε επιτυχία του Κόμματος στις εκλογές της Κυριακής 25/1/2015.

ΛΙΤΣΑΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ
ΛΙΤΣΑΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ
Θανάσης και Βασίλης Καραμπέτσος


ΠΑΓΩΝΑ ΚΑΡΑΜΠΕΤΣΟΥ
ΠΑΓΩΝΑ ΚΑΡΑΜΠΕΤΣΟΥ

ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ
ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ

ΛΑΖΑΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ
ΛΑΖΑΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΑΡΙΠΙΔΗΣ
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΑΡΙΠΙΔΗΣ

ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ
ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ