Τρίτη 3 Φλεβάρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
Γέμισε ράντζα το Σισμανόγλειο

Γέμισε και πάλι ράντζα το Σισμανόγλειο την περασμένη Κυριακή που είχε γενική εφημερία.

Είκοσι άρρωστοι βρέθηκαν σε ράντζα με τη εξής διάταξη: Οχτώ στην καρδιολογική μονάδα και καρδιολογική κλινική και 12 στη μονάδα βραχείας νοσηλείας. Απ' τα 12 περιστατικά τα 9 μεταφέρθηκαν χτες το πρωί στο «Αμαλία Φλέμιγκ» και τρεις μεταφέρθηκαν σε κλινικές του ίδιου του Σισμανόγλειου.

Την επικίνδυνη κατάσταση αντιμετώπισης των επειγόντων περιστατικών στη διάρκεια των εφημεριών έχει καταγγείλει επανειλημμένως το Σωματείο των Εργαζομένων στο νοσοκομείο. Η νοσηλεία κάτω απ' το όριο ασφαλείας είναι αποτέλεσμα των ελλείψεων προσωπικού, σε συνδυασμό με τις συγχωνεύσεις των κλινικών και των νοσοκομείων «Αμαλία Φλέμιγκ» και «Παπαδημητρίου». Η κατάσταση επιτάθηκε μετά το περασμένο καλοκαίρι που οι πνευμονολογικές κλινικές του «Σωτηρία» σταμάτησαν να μπαίνουν στο σύστημα των εφημεριών, λόγω έλλειψης ιατρικού προσωπικού.

Για το θέμα αυτό, το Σωματείο είχε χτες συνάντηση με την ηγεσία της 1ης Υγειονομικής Περιφέρειας, όπου έκπληκτοι άκουσαν ότι δεν υπάρχει πρόβλημα και οι διαμαρτυρίες των εργαζομένων έχουν πολιτικά κίνητρα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ