Παρασκευή 6 Φλεβάρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Σήμερα η δίκη συνδικαλιστών στους ΟΤΑ

Στην παναττική στάση εργασίας (11.30 έως το τέλος του ωραρίου) που θα γίνει σήμερα και σε συγκέντρωση στα δικαστήρια της Ευελπίδων (κτίριο 2, αίθουσα 6), στις 12 το μεσημέρι, καλεί τους εργαζόμενους στον κλάδο το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής. Σήμερα σέρνονται ξανά στα δικαστήρια συνδικαλιστικά στελέχη της ΠΟΕ ΟΤΑ, ανάμεσά τους συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ και του Συνδικάτου, αυτή τη φορά με το αιτιολογικό ότι προκάλεσαν ρύπανση του περιβάλλοντος σε μια σειρά περιοχές, εξαιτίας των πολυήμερων κινητοποιήσεων τον Οκτώβρη του 2011.

Σε ανακοίνωσή του, το Συνδικάτο σημειώνει πως «σήμερα που οι εργαζόμενοι βιώνουν στο πετσί τους τις συνέπειες από τη βαρβαρότητα των αντιλαϊκών μέτρων, έχουν να αντιμετωπίσουν και τον αυταρχισμό από τους υπερασπιστές των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων, που προσπαθούν μάταια να τρομοκρατήσουν και να εκφοβίσουν όλους αυτούς που παλεύουν ώστε να μην περάσει αναίμακτα η πολιτική της Ευρωπαϊκής Ενωσης. Μια πολιτική που στο επίκεντρό της δεν έχει τους εργαζόμενους και τα συμφέροντά τους, αλλά τη διασφάλιση της κερδοφορίας του μεγάλου κεφαλαίου.

Γνωρίζουν, όμως, πολύ καλά ότι οι εργαζόμενοι ούτε τρομοκρατούνται από τις μηνύσεις, ούτε φοβούνται από τα δικαστήρια, αντιθέτως ατσαλώνονται ακόμα περισσότερο».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ