Πέμπτη 14 Ιούνη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Ανανέωση ελπίδων

Παράταση «ζωής» πήραν ΠΑΣ Γιάννενα και Πανηλειακός καθώς επικράτησαν στις έδρες τους των ΟΦΗ, με 2-0 και Παναχαϊκής με 3-2 αντίστοιχα. Η παραμονή πλέον θα κριθεί στους αγώνες της ερχόμενης Κυριακής σε Ρόδο και Πάτρα καθώς τώρα οι Γιαννιώτες χρειάζονται έστω και την ισοπαλία ενώ ο Πανηλειακός θέλει τη νίκη έστω με ένα τέρμα διαφορά προκειμένου να πάρει αυτός την 2η θέση της παραμονής στα... μεγάλα σαλόνια.

Στα Γιάννενα, ο ΠΑΣ μπήκε δυνατά στον αγώνα και απείλησε αρκετές φορές την εστία του Μπεκιάι. Οι Κρητικοί προσπαθούσαν να κρατήσουν το μηδέν και παράλληλα να διατηρήσουν την ισορροπία. Ο Κορμαρής όμως ήταν αυτός που χάλασε τα σχέδια των φιλοξενούμενων καθώς στο 27' με κεφαλιά άνοιξε το σκορ και έλυσε τα πόδια των συμπαικτών του ενώ στο 36', ο Μπελά με ένα σουτ έξω από την περιοχή έγραψε το τελικό 2-0. Αν μάλιστα οι γηπεδούχοι ήταν στοιχειωδώς προσεκτικοί θα πανηγύριζαν 2 - 3 φορές ακόμα.

Στον Πύργο, ο Πανηλειακός που χρειαζόταν πάση θυσία τη νίκη, αιφνιδιάστηκε από την πίεση των Πατρινών και βρέθηκε πίσω στο σκορ με τα τέρματα των Γκίτση, στο 12' και Παπαδόπουλου στο 13'. Η συνέχεια όμως ανήκε στους γηπεδούχους και ιδίως στον Σαπάνη που με δύο τέρματα (23', 28' πέν.) ισοφάρισε σε 2-2. Το τελικό 3-2 διαμόρφωσε στο 61' ο Ουζουνίδης με κεφαλιά. Οι τρίτες και τελευταίες συναντήσεις θα διεξαχθούν την Κυριακή (20.30).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ