Σάββατο 14 Φλεβάρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Σε ετοιμότητα για να αποκρούσουν τις μειώσεις μισθών στη «Nestle»

Την Κυριακή, στις 11 π.μ., η Γενική Συνέλευση

Να παρθούν πίσω οι μειώσεις που προσπαθεί να επιβάλει η εργοδοσία στην επιχείρηση «Nestle» μέσα από ατομικές συμβάσεις, απαιτεί το Συνδικάτο Γάλακτος - Τροφίμων - Ποτών Αττικής. Καλεί τους εργαζόμενους να πάρουν μέρος στη Γενική Συνέλευση, αύριο, Κυριακή, στις 11 π.μ., στο ΕΚΑ, προκειμένου να αποφασίσουν τις πρωτοβουλίες τους.

Οι μειώσεις, που ξεκινούν από 10% και φτάνουν έως και 38% σε ορισμένες περιπτώσεις, άρχισαν την περασμένη Δευτέρα από το εργοστάσιο στον Ταύρο και συνεχίστηκαν στις αποθήκες στον Ασπρόπυργο. «Φρένο», όμως, στις εργοδοτικές πιέσεις έβαλε η παράσταση διαμαρτυρίας που έκαναν η Ομοσπονδία Τροφίμων και το κλαδικό Συνδικάτο, την ίδια μέρα, στο εργοστάσιο του Ταύρου. «Ακόμα και οι συνάδελφοι που υπέγραψαν κάτω από καθεστώς τρομοκρατίας και εκβιασμών, να συσπειρωθούν στο Συνδικάτο και να πάρουν πίσω την υπογραφή τους», τόνισε από την πρώτη στιγμή το Συνδικάτο και κάλεσε τους εργαζόμενους σε όλα τα εργοστάσια και χώρους της «Nestle» σε όλη τη χώρα να βρίσκονται σε αγωνιστική επαγρύπνηση.

Την απαίτηση να παρθούν πίσω οι μειώσεις, «που έγιναν με το πιστόλι στον κρόταφο, μέσω ατομικών συμβάσεων», εξέφρασε το Συνδικάτο και στην τριμερή συνάντηση που πραγματοποιήθηκε χτες.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ