Παρασκευή 27 Φλεβάρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΝΤΝΙΠΡΟ 2-2
Πικρό «αντίο»

Μόλις ένα 20λεπτο κράτησαν τα... όνειρα του Ολυμπιακού για ανατροπή της ήττας του με 2-0 στο Κίεβο, στο χτεσινό δεύτερο αγώνα του με την Ντνίπρο για τους «32» του Europa League, αφού η ουκρανική ομάδα φρόντισε να του κόψει άμεσα τις όποιες ελπίδες είχε για πρόκριση. Η χτεσινή ισοπαλία 2-2 έβαλε το φινάλε στην ευρωπαϊκή πορεία των «ερυθρολεύκων», οι οποίοι και χτες πλήρωσαν για μια ακόμη φορά φέτος τις γνωστές παθογένειες που τους συνοδεύουν, όπως τα αμυντικά λάθη, η ολιγωρία και η έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης. Η ελληνική ομάδα ξεκίνησε με φόρα στο πρώτο 15λεπτο παίρνοντας τα ηνία στο ρυθμό και τις πρωτοβουλίες, και μάλιστα έπειτα από μια χαμένη σημαντική ευκαιρία στο 10' από τον Μήτρογλου κατάφερε να ανοίξει το σκορ με τον ίδιο παίκτη 5 λεπτά αργότερα. Ωστόσο, αντί αυτό να δώσει νέα ώθηση στους γηπεδούχους έφερε το αντίστροφο αποτέλεσμα αφού η Ντνίπρο ήταν αυτή που... ξύπνησε, ενώ την ίδια ώρα οι «ερυθρόλευκοι» μείωσαν ταχύτητα κάνοντας παράλληλα διαγωνισμό... λαθών. Η ουκρανική ομάδα ανέβασε την πίεσή της και χάρη στον Φεντέτσκι, που ξεχάστηκε από την άμυνα έπειτα από χτύπημα φάουλ του Ροτάν, ισοφάρισε σε 1-1 στο 22'. Με την ψυχολογία των γηπεδούχων στο ναδίρ η ουκρανική ομάδα συνέχισε να απειλεί μέχρι την ανάπαυλα. Με το ξεκίνημα της επανάληψης τα πράγματα έγιναν χειρότερα για τον Ολυμπιακό μετά την αποβολή του Μιλιβόγιεβιτς (51') ενώ στο μεγαλύτερο μέρος του β' μέρους ο ρυθμός έπεσε μέχρι τη λήξη, όπου σημειώθηκαν τα άλλα δύο γκολ. Αρχικά για τον Ολυμπιακό με εύστοχο πέναλτι του Ντομίνγκεζ (90') και μετά για την Ντνίπρο με τον Κάλινιτς στις καθυστερήσεις (90'+).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Σιόβας, Σαντάνα, Μαζουακού, Μιλιβόγιεβιτς, Κασάμι, Αφελάι (65' Φορτούνης), Ντουρμάζ (65' Ντοσεβί), Ντομίνγκεζ, Μήτρογλου.

ΝΤΝΙΠΡΟ: Μπόικο, Εζίντιο, Ντάγκλας, Φεντέτσκι, Σεμπεριάτσκο, Ματέους (76' Μπρούνο Γκάμα), Φέντορτσουκ (84' Μπεζούς), Κανκάβα, Ροτάν, Κονοπλιάνκα, Ζοζούλια (62' Κάλινιτς).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ