Παρασκευή 6 Μάρτη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΠΑΙΔΕΙΑ
Τραμπουκισμοί της ΔΑΠ στα ΤΕΦΑΑ

Για τραμπουκισμούς καταγγέλλουν την παράταξη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ στο ΤΕΦΑΑ Αθήνας, οι Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στη σχολή. Συγκεκριμένα, κάνουν λόγο για προσπάθεια φίμωσης της ΚΝΕ στα ΤΕΦΑΑ από μέλη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ και εξηγούν: «Την Τετάρτη 4/3 μέλη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ επιτέθηκαν με απειλές, φωνές και βρισιές σε μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, τραμπουκίζοντας, σκίζοντας ανακοινώσεις, προσπάθησαν να απαγορεύσουν τη διακίνηση του "Ριζοσπάστη", απειλούσαν ότι "δεν έχει γίνει, ούτε θα γίνει καμιά εκδήλωση του ΚΚΕ στα ΤΕΦΑΑ".

Στόχος τους να απαγορεύσουν την εκδήλωση του ΚΚΕ και της ΚΝΕ που θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Πέμπτη στα ΤΕΦΑΑ, να διαμορφώσουν κλίμα τρομοκρατίας για να σταματήσει κάθε αγωνιστική προσπάθεια. Τους ενοχλεί το γεγονός ότι τα μέλη της ΚΝΕ καλούν τους φοιτητές σε αγώνα κόντρα στα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζουν στη σχολή, για να πάψει ο φοιτητικός σύλλογος να είναι τσιφλίκι της ΔΑΠ. Τους ενοχλούν οι θέσεις και η δράση των κομμουνιστών.

Τους πληροφορούμε ότι οι προσπάθειές τους να τρομοκρατήσουν τους φοιτητές, την ΚΝΕ και το ΚΚΕ είναι καταδικασμένες να αποτύχουν. Το ΚΚΕ και η ΚΝΕ έχουν αποδείξει ότι δεν φοβούνται», σημειώνουν οι Οργανώσεις στην καταγγελία τους και καλούν τους φοιτητές να κάνουν στην άκρη τη ΔΑΠ, να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους, να συζητήσουν και να παλέψουν για τις σπουδές και το μέλλον που τους αξίζει.

Σημειώνουμε ότι η προγραμματισμένη για την ερχόμενη Πέμπτη εκδήλωση που «ενόχλησε» τη ΔΑΠ, έχει θέμα «Καμία ανοχή στη νέα συμφωνία κυβέρνησης και ΕΕ για επέκταση του μνημονίου» και θα γίνει στις 6 μ.μ., στο αμφιθέατρο 4 της σχολής, με ομιλητή τον Θέμη Γκιώνη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ