Σάββατο 14 Μάρτη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Ταξίδι στο χρόνο

Στην κεντρική, μεγάλη συναυλία της χειμερινής περιοδείας του Φίλιππου Πλιάτσικα, με τον τίτλο «Acoustic» που θα γίνει την Τρίτη 24 Μάρτη, στο Παλλάς, θα ακουστούν πολύ γνωστά δικά του τραγούδια αλλά και κάποια άλλα «κρυμμένα» τραγούδια από την εποχή των «Πυξ Λαξ», που παίχτηκαν ελάχιστα στις live εμφανίσεις τους. To «Acoustic» είναι το αποτέλεσμα μιας βαθύτερης ανάγκης για μια εσωτερική προσέγγιση στα τραγούδια που χάραξαν κι άγγιξαν, με τον τρόπο τους, 20 χρόνια τώρα, τις ζωές χιλιάδων ανθρώπων.

Η παράσταση διατηρεί τη μαγεία των κλασικών ενορχηστρώσεων που γοήτευσαν το κοινό στη sold out εμφάνισή του στο Ηρώδειο μαζί με τη φιλαρμονική ορχήστρα της Πράγας και στις εμφανίσεις του στο Βερολίνο, στο Λονδίνο, στο Παρίσι, στο Αμστερνταμ, στις Βρυξέλλες και το Ντίσελντορφ, ενώ η μοναδική συνεύρεση με το δυναμικό ακουστικό σύνολο των Border Breakers Band φιλοδοξεί να δώσει περισσότερη «ανάσα» στα αγαπημένα, γνωστά τραγούδια, να αποκαλύψουν τα μυστικά τους και να μας ταξιδέψουν στο χρόνο. Μαζί του ο Γιάννης Μηλιώκας.

Οι Boarder Breakers Band είναι: Σταύρος Παργινός (Τσέλο), Νίκος Σάλτας (Πιάνο), Χρυσάνθη Τζοβάνι (Ούτι, τζουμπούς, κρουστά, τύμπανα), Guido de Flaviis (Σαξόφωνο), Ροδούλα Κουταλέλλη (φωνή - φλάουτο), Κωνσταντίνος Πατσιώτης (κόντρα μπάσο), Γιώργος Καραγκούνης (ηλεκτρική κιθάρα).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ