Τρίτη 17 Μάρτη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
Εκδηλώσεις και κινητοποιήσεις

Συλλαλητήριο για την επέτειο του Κιλελέρ οργανώνει η Γραμματεία Λέσβου της ΠΑΣΥ, την Κυριακή 22 Μάρτη, στις 11.30 π.μ., στην Κάπη.

Η Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Νομού Χανίων διοργανώνει εκδήλωση για την 105η επέτειο του Κιλελέρ, την Πέμπτη 19 Μάρτη, στις 8 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο Χανίων.

Ο Αγροτικός Σύλλογος Αρχάνων μαζί με τον Αγροτικό Σύλλογο Αστερουσίων οργανώνει εκδήλωση - συγκέντρωση για το Κιλελέρ, την Κυριακή 22 Μάρτη, στις 11.30 π.μ., στο Τεφέλι. Οι ίδιοι Αγροτικοί Σύλλογοι προχωρούν σε κινητοποίηση σήμερα, Τρίτη, στις 10 π.μ. στα γραφεία του ΟΠΕΚΕΠΕ.

Σε μαζική παράσταση διαμαρτυρίας στα γραφεία της Γεωργικής Ανάπτυξης καλεί την Τετάρτη, στις 12.30 το μεσημέρι ο Αγροτικός Σύλλογος Αιγίου. Μεταξύ άλλων, διεκδικεί: Να εξοφληθούν άμεσα οι αγροτοκτηνοτρόφοι που έχουν παραδώσει τα προϊόντα τους σε εμπόρους, συνεταιρισμούς, την ΠΕΣ ΑΕΣ ΑΕ (πρώην Παναιγιάλεια Ενωση Συνεταιρισμών). Να αποδοθούν στον ΟΠΕΚΕΠΕ τα χρήματα που έχουν δεσμευθεί από την κυβέρνηση, να δοθούν οι αποζημιώσεις και οι ενισχύσεις.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ