Τετάρτη 25 Μάρτη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
Κινητοποιήσεις των συνταξιούχων την 1η Απρίλη

«Να καταβληθεί σε όλους το Δώρο Πάσχα» θα φωνάξουν οι συνταξιούχοι, στις συγκεντρώσεις που καλούν την 1η Απρίλη οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις ΙΚΑ, ΕΛΤΑ, ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΟΣΕ, OAEE, ΝΑΤ, ΟΤΑ και ΠΟΣΕ - ΟΑΕΕ. Στην Αττική, η πανσυνταξιουχική συγκέντρωση θα γίνει την Τετάρτη 1 Απρίλη, στις 10 π.μ., στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης, απ' όπου θα ξεκινήσει πορεία στο υπουργείο Εργασίας. Αντίστοιχες συγκεντρώσεις θα γίνουν την ίδια μέρα στη Θεσσαλονίκη (10.30 π.μ., ΙΚΑ Αριστοτέλους), στη Λάρισα, στο Βόλο και στα Τρίκαλα, ενώ παγκρήτια συγκέντρωση θα γίνει στο Ρέθυμνο.

Στην Πάτρα, οι Συνεργαζόμενες Οργανώσεις Συνταξιούχων ΙΚΑ, ΟΑΕΕ, ΝΑΤ, ΤΑΕ και ΔΕΗ οργανώνουν συγκέντρωση την Πέμπτη, στις 10.30 π.μ., στο Εργατικό Κέντρο (πλατεία Εθνικής Αντίστασης). Οι συνταξιούχοι διεκδικούν: Να καταργηθούν τώρα όλοι οι αντεργατικοί, αντιασφαλιστικοί, φορομπηχτικοί νόμοι. Να αποκατασταθούν όλα τους τα δικαιώματα που έχουν σφαγιαστεί, μισθολογικά, ιατροφαρμακευτικά και κοινωνικά. Αποκατάσταση όλων των περικοπών στις συντάξεις. Αποκλειστικά δημόσια και δωρεάν Υγεία - ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.

  • Η Ενωση Συνταξιούχων ΙΚΑ Πειραιά καλεί σε σύσκεψη την Πέμπτη, στις 6 μ.μ., στο Β' ΚΑΠΗ Περάματος (Λεωφόρος Ειρήνης 36).
  • Το Σωματείο Συνταξιούχων Σάμου καλεί σε Γενική Συνέλευση την Πέμπτη, στις 6.30 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο Σάμου.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ