Σάββατο 28 Μάρτη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Εκδήλωση τιμής στον Κ. Νίτσο

Εκδήλωση τιμής στον δημοσιογράφο Κώστα Νίτσο, «το δημοσιογράφο που έρχεται από τον κόσμο και τα οράματα της Εθνικής Αντίστασης», διοργανώνει, την ερχόμενη Δευτέρα 30 του Μάρτη, ώρα 7.30 μ.μ., στα γραφεία της, Ακαδημίας 20, η ΕΣΗΕΑ.

Οπως σημειώνεται στη σχετική πρόσκληση, για τον αγωνιστή δημοσιογράφο και σημερινό πρόεδρο του Συνδέσμου Αντιστασιακών Δημοσιογράφων Κ. Νίτσο, στάθηκε στη μεγάλη διαδρομή της δημοσιογραφικής του παρουσίας αγωνιστής με υψηλό φρόνημα και με υψηλό αίσθημα ευθύνης στο χρέος που έχουμε μπροστά στον πολίτη και την ελληνική κοινωνία.

Ο Κώστας Νίτσος για πολλά χρόνια υπήρξε αρχισυντάκτης των «Νέων». Παράλληλα δημιούργησε το «Θέατρο», ένα από τα πιο προοδευτικά και έγκυρα πολιτιστικά περιοδικά στον κόσμο. Εχει δημοσιεύσει αναρίθμητες μελέτες και άρθρα για κοινωνικά, οικονομικά, πολιτικά και, κυρίως, για πολιτιστικά θέματα. Εχει εκδώσει με δικό του σχολιασμό τα «Θεατρικά Απαντα» του Γιάννη Ρίτσου, έχει έτοιμα για έκδοση τα «Απαντα» του Αιμίλιου Βεάκη και σειρά δικών του βιβλίων. Πήρε ενεργό μέρος στην Εθνική Αντίσταση.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ