Σάββατο 28 Μάρτη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Τελευταία παράσταση για την «Εξοδο»

Τελευταία παράσταση για την «Εξοδο» αυτή την Κυριακή 29 του Μάρτη, στις 17.00, στο «Θησείον - Ενα Θέατρο για τις Τέχνες»(Τουρναβίτου 7, Ψυρρή - τηλ: 210-3255444).

Η θεατρική ομάδα «Anima» με αυτή την παράστασή της έρχεται να μας θυμίσει ότι μιλώντας κανείς για το παρελθόν μπορεί να κατανοήσει το παρόν. Ετσι δημιούργησε ένα κείμενο από αφηγήσεις και ζωντανές μαρτυρίες γνωστών και αγνώστων ηρωίδων, των οποίων παρακολουθούμε τα διλήμματα και τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν, πριν προβούν σε ηρωικές, αγωνιστικές και αντιστασιακές πράξεις. Ηρωίδες της Επανάστασης του 1821, εργάτριες, αντάρτισσες, αλλά και απλές γυναίκες περνούν μπροστά από τα μάτια μας σε ένα ιδιόρρυθμο μάθημα Ιστορίας με πολλή συγκίνηση, πάθος, ενεργητικότητα και αισιοδοξία, διδάσκοντάς μας πώς να μη λυγίζουμε μπροστά στις δυσκολίες.

Σκηνοθεσία - Διασκευή: Ρουμπίνη Μοσχοχωρίτη. Κείμενο: Θεατρική ομάδα «Anima». Δραματουργική επεξεργασία: Κυριακή Σπανού. Σκηνογραφία - Κοστούμια: Μάρθα Φωκά. Επιμέλεια κίνησης - χορογραφίες: Κάλλια Θεοδοσιάδη. Πρωτότυπη μουσική: Κώστας Νικολόπουλος.

Παίζουν: Νικολίνα Καραθύμιου, Κατερίνα Μπιλάλη, Λυγερή Ταμπακοπούλου, Γιώτα Τσιότσκα και Στέλλα Γρίβα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ