Τετάρτη 8 Απρίλη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΒΟΛΕΪ
Toυ... έκοψε τα φτερά

Την ανατροπή των προγνωστικών με το καλημέρα των πλέι οφ της Α1 ανδρών, που θα κρίνουν τον πρωταθλητή, έκανε χτες στην Πυλαία ο Παναθηναϊκός, που νίκησε τον ΠΑΟΚ με 3-2 σε ένα παιχνίδι με αρκετή ένταση, αλώνοντας την έδρα του «Δικεφάλου» και αποκτώντας αυτός το πλεονέκτημα. Τα σετ: 23-25, 25-18, 23-25, 25-23, 16-18.

Ετσι πλέον έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στον τελικό του πρωταθλήματος που κρίνεται στις 3 νίκες. Οι «πράσινοι» ακόμα και εάν ηττηθούν στο δεύτερο αγώνα της σειράς, που θα γίνει αύριο στο ίδιο γήπεδο, και πάλι η τύχη θα είναι στα χέρια τους στα δύο παιχνίδια που θα ακολουθήσουν στην έδρα τους. Σημειώνεται πως αυτή είναι η δεύτερη νίκη του «τριφυλλιού» επί του πρώτου της κανονικής περιόδου ΠΑΟΚ στην Πυλαία εντός τριών ημερών, αφού είχε προηγηθεί η αντίστοιχη με το ίδιο σκορ στο φινάλε της κανονικής περιόδου, το περασμένο Σάββατο.

Στον άλλο ημιτελικό θα κοντραριστούν Ολυμπιακός και Φοίνικας Σύρου, με τον πρώτο αγώνα να γίνεται αύριο.

ΘΕΣΕΙΣ 5 - 8. Ζωντανή στη διεκδίκηση της 5ης θέσης έμεινε η Κηφισιά που χτες στον πρώτο αγώνα για τα πλέι οφ επικράτησε της Ορεστιάδας με 3-0 και θα αναμετρηθεί με τον νικητή του αγώνα Εθνικού Αλεξανδρούπολης - Παμβοχαϊκού (σήμερα 19.00) αφού τα παιχνίδια είναι νοκ άουτ. Ωστόσο ο συγκεκριμένος αγώνας είναι στον «αέρα» μετά την απόφαση για αποχή απ' τις προπονήσεις των παικτών του Εθνικού Αλ. λόγω των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν.

ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ: Χωρίς περιθώρια απωλειών αφού ο χαμένος θα βρεθεί με την πλάτη στον τοίχο, ΜΕΝΤ και ΑΕΚ ανοίγουν την αυλαία των πλέι άουτ, τα οποία θα καθορίσουν τη δεύτερη ομάδα που θα παραμείνει στην κατηγορία (μετά τον Αρη). Ρεπό έχει η Λαμία.

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Πρεμιέρα ημιτελικών

Το ντέρμπι στο κλειστό του Ρέντη (18.00 Novasports) μεταξύ του Ολυμπιακού (1ος στην κανονική διάρκεια) και της ΑΕΚ (4η) ξεχωρίζει στα ημιτελικά της Α1 γυναικών. Στον άλλο ημιτελικό (16.00 Νovasports) θα συναντηθούν ο Παναθηναϊκός (2ος) με τον Πανναξιακό (3ος).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ