Παρασκευή 10 Απρίλη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΝΕΟΛΑΙΑ
Παίρνει παράταση ο μαθητικός διαγωνισμός της ΚΝΕ και του «Οδηγητή»

Στην τελική ευθεία έχει μπει πλέον ο πανελλαδικός διαγωνισμός συλλογικής ερευνητικής εργασίας μαθητών που διοργανώνει η ΚΝΕ και ο «Οδηγητής». Δεκάδες ομάδες μαθητών Γυμνασίων, Λυκείων και ΕΠΑΛ, από κάθε γωνιά της Ελλάδας, ετοιμάζουν πυρετωδώς τις εργασίες τους, με στόχο να κάνουν την καλύτερη εργασία αλλά και να μας καταπλήξουν με τις ιδέες, την τέχνη, τη φαντασία και την πρωτοτυπία τους. Ηδη κάποιες ομάδες έχουν ολοκληρώσει τις εργασίες τους και τις έχουν στείλει στην ΚΝΕ. Για όσες ακόμα δεν έχουν καταφέρει να τις ολοκληρώσουν, η τελική ημερομηνία αποστολής του συνόλου της εργασίας μετατίθεται στις 19 Απρίλη.

Στη συνέχεια, σε κάθε πόλη όπου θα υπάρχουν περισσότερες από 4 συμμετοχές θα γίνει εκδήλωση παρουσίασης όλων των εργασιών και ψηφοφορίας για την καλύτερη, ενώ στην τελική φάση του διαγωνισμού η κριτική επιτροπή θα επιλέξει, ανάμεσα στις εργασίες που θα έχουν προκριθεί από όλη τη χώρα, την καλύτερη εργασία για καθένα από τα τέσσερα θέματα του διαγωνισμού. Ολες οι εργασίες θα αναρτώνται στην ιστοσελίδα της ΚΝΕ (www.kne.gr) και σε όλες τις ομάδες που θα πάρουν μέρος στο διαγωνισμό θα δοθεί αναμνηστικό, ενώ οι τέσσερις πρώτες εργασίες που θα επιλεγούν από την κριτική επιτροπή θα παρουσιαστούν και θα βραβευθούν στο 41ο Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή» στην Αθήνα.

Θυμίζουμε ότι στην κριτική επιτροπή του διαγωνισμού συμμετέχουν οι:

  • Κώστας Καζάκος, ηθοποιός - σκηνοθέτης.
  • Κυριάκος Ιωαννίδης, εκπαιδευτικός, μέλος της συντακτικής επιτροπής του περιοδικού «Θέματα Παιδείας».
  • Δέσποινα Μαστρολέων, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ.
  • Στρατής Δουνιάς, αρχισυντάκτης του «Οδηγητή».
  • Δημήτρης Κοιλάκος, φυσικός, υποψήφιος διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών και επιστημονικός συνεργάτης του Ιδρύματος Ευγενίδου.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ