Τρίτη 21 Απρίλη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ
Επιτυχίες στο Μονπελιέ

Δύο μετάλλια, ένα χρυσό και ένα χάλκινο, σημαντικές διακρίσεις αλλά και καλές παρουσίες συνόδεψαν την εμφάνιση της ελληνικής αποστολής στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής που έγινε στο Μονπελιέ. Κάτι που σκορπάει χαμόγελα στους Ελληνες αθλητές/τριες αφού έδειξαν ότι βρίσκονται σε καλό δρόμο σε μια κρίσιμη αγωνιστική χρονιά όπως η φετινή, πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο το 2016.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας ήταν αυτός που ξεχώρισε περισσότερο αφού επιβεβαιώνοντας τα προγνωστικά και με εμφάνιση ανάλογη με τα προκριματικά πήρε το χρυσό μετάλλιο στο τελικό των κρίκων συγκεντρώνοντας 15.866 και αφήνοντας δεύτερους (με τους ίδιους βαθμούς) τον Γάλλο Στάιντ με 15.556 και τον Ρώσο Αμπλιάζιν.

Στο μονόζυγο ο Βλάσης Μάρας επανάλαβε την επιτυχία στη διοργάνωση του 2012 κατακτώντας και πάλι το χάλκινο μετάλλιο αφού βαθμολογήθηκε με 14.666 για το πρόγραμμά του. Το χρυσό πήρε ο Κροάτης Μόζνικ (14.833) και το ασημένιο ο Βρετανός Ολνταμ (14.766).

Εκτός των μεταλλίων ξεχωρίζουν η παρουσία της Μιλλούση που πήρε την 5η θέση στον τελικό της δοκού ισορροπίας (13.266) καθώς και η πολύ καλή εμφάνιση του Νίκου Ηλιόπουλου στον τελικό του σύνθετου ατομικού όπου κατέλαβε τη 12η θέση βελτιώνοντας κατά πολύ τη θέση που είχε στα προκριματικά (19η).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ