Παρασκευή 24 Απρίλη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ
Στην Αττική

Σήμερα, Παρασκευή

-- Στις 7 μ.μ., στα Μελίσσια, στο Πολιτιστικό Κέντρο (17ης Νοέμβρη & Αγ. Γεωργίου), θα μιλήσει ο Γ. Πατσής, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής.

-- Στις 7 μ.μ., στο Πέραμα, στην αίθουσα του Δημαρχείου Περάματος, θα μιλήσει ο Β. Μαρούπας, μέλος του ΓΠ της ΚΟ Αττικής και Γραμματέας της ΤΟ Πειραιά.

-- Στις 10 π.μ., στο Εθνικό Ιδρυμα Αποκατάστασης Αναπήρων θα περιοδεύσει ο Γ. Κρητικός, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής.

Αύριο, Σάββατο

-- Στις 11.30 π.μ., σε συγκέντρωση στην Καλλιθέα, στο καφενείο Μαυρόπουλου (Αριστείδου και Φιλαρέτου), θα μιλήσει ο Χρ. Κατσώτης, μέλος της ΚΕ και βουλευτής του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ., σε συγκέντρωση της ΚΟΒ Σαρωνικού, στο Δημαρχείο Καλυβίων, θα μιλήσει ο Θ. Τζίμας, μέλος της ΚΕ.

Στην Πάτρα

Ομιλία στα Ζαρουχλέικα (Ευβοίας και Ανθείας), σήμερα Παρασκευή, στις 6.30 μ.μ., με ομιλητή τον Ν. Καραθανασόπουλο, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Στην Πέλλα

Εκδήλωση με θέμα «Οι Πολιτικές Εξελίξεις και οι Θέσεις του ΚΚΕ» διοργανώνει η ΤΟ Πέλλας του ΚΚΕ, αύριο Κυριακή, στις 7 μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Πέλλας στα Γιαννιτσά. Θα μιλήσει ο Σ. Βαρδαλής, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής.

Στα Νότια Δωδεκάνησα

-- Την Κυριακή 26/4, στις 7.30 μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο της Καλύμνου θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση για τις πολιτικές, οικονομικές και διεθνείς εξελίξεις και την πρόταση του ΚΚΕ. Θα μιλήσει ο Π. Μεντρέκας, στέλεχος του Κόμματος.

Στη Θεσσαλία

Εκδήλωση - ομιλία με θέμα «Οι μετεκλογικές εξελίξεις και οι θέσεις του ΚΚΕ» οργανώνει η Κομματική Οργάνωση Στομίου Λάρισας του Κόμματος, αύριο Σάββατο, στις 9 μ.μ., στο καφενείο Καλογιάννη, στο Στόμιο. Θα μιλήσει ο Γ. Καραβίδας, Γραμματέας της ΤΕ Υπαίθρου Λάρισας του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ