Σάββατο 25 Απρίλη 2015 - 1η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
FOOTBALL LEAGUE
Πρεμιέρα με ντέρμπι των φαβορί

Με το ντέρμπι του «Καυταντζόγλειου» μεταξύ Ηρακλή και ΑΕΚ να τραβάει όλα τα βλέμματα της 1ης αγωνιστικής ανοίγει αύριο η αυλαία στα πλέι οφ της Football League για τις δύο θέσεις που οδηγούν στη Super League. Οι δύο πρώτοι των ομίλων τους στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και τα απόλυτα φαβορί για την άνοδο, Γηραιός και ΑΕΚ, θα κοντραριστούν σε μια αναμέτρηση που έχει αρκετό παρελθόν πρώτης κατηγορίας αλλά ίσως και να αποτελεί (εκτός απροόπτου) το πρόγευμα για αντίστοιχες μελλοντικές. Στα ενδιαφέροντα παιχνίδια της πρεμιέρας εντάσσεται και η αναμέτρηση στη Ριζούπολη μεταξύ Απόλλωνα Σμύρνης και Ολυμπιακού Βόλου. Το πρόγραμμα:

ΚΥΡΙΑΚΗ (ώρα έναρξης 18.00): Ηρακλής - ΑΕΚ (OTE TV), Απόλλων Σμύρνης - Ολυμπιακός Βόλου (ΟΤΕ TV), Παναχαϊκή - Λάρισα (ΟΤΕ ΤV).

Η βαθμολογία των ομάδων (βάσει της πορείας τους στην κανονική διάρκεια) είναι: ΑΕΚ 10, Ηρακλής 7, Λάρισα 0, Απόλλων Σμύρνης 0, Ολυμπιακός Βόλου 0, Παναχαϊκή 0.

  • ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ: Για την πρεμιέρα των πλέι άουτ στους δυο ομίλους που θα καθορίσουν την παραμονή στην κατηγορία θα γίνουν τα παιχνίδια: ΚΥΡΙΑΚΗ: 1ος ΟΜΙΛΟΣ: (17.00) Αχαρναϊκός - Ηρακλής Ψαχνών, Επισκοπή - Παναιγιάλειος, Καλλιθέα - Ερμιονίδα. 2ος ΟΜΙΛΟΣ (16.30): Πιερικός - Αναγέννηση Καρδίτσας, Τύρναβος - Αιγινιακός, Ζάκυνθος - Αγροτικός Αστέρας.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ