Σάββατο 25 Απρίλη 2015 - 1η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
MΠΑΣΚΕΤ - Α1
Δοκιμασία στο Ρέθυμνο για ΑΕΚ

Μπορεί Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός να τελείωσαν τις υποχρεώσεις τους για τα προημιτελικά της Ευρωλίγκας, ωστόσο βάσει προγράμματος (αφού δεν ήταν γνωστό το τι θα συμβεί) απέχουν και απ' τις υποχρεώσεις της 24ης αγωνιστικής. Στην οποία μάλιστα καλούνται να παίξουν (φυσικά όταν γίνει το παιχνίδι) μεταξύ τους στο ΟΑΚΑ στο παιχνίδι που ουσιαστικά θα κρίνει την πρωτιά στην κανονική περίοδο. Σημειώνεται πως εκκρεμούν και οι υποχρεώσεις των δύο «αιωνίων» με Πανιώνιο (ο Ολυμπιακός) και Αρη (ο Παναθηναϊκός) που είχαν αναβληθεί για την προηγούμενη αγωνιστική.

Πάντως, ακόμα και έτσι απ' το πρόγραμμα δεν λείπει το ενδιαφέρον ιδιαίτερα στα παιχνίδια των ομάδων που διεκδικούν το καλύτερο πλασάρισμα, όπου τα πράγματα τόσο για τη συμπλήρωση της πρώτης τετράδας αλλά και της τελικής διαμόρφωσης της εξάδας των πλέι οφ παραμένουν ανοιχτά. Ετσι στα πλέον ενδιαφέροντα γεγονότα συγκαταλέγονται η δοκιμασία της 4ης απ' την προηγούμενη αγωνιστική ΑΕΚ στη δύσκολη έδρα του Ρεθύμνου αλλά και η αναμέτρηση της Δευτέρας στην Πυλαία μεταξύ του 3ου ΠΑΟΚ και του 6ου Κολοσσού Ρόδου.

Στην ουρά ξεχωρίζει η αναμέτρηση του ήδη υποβιβασμένου Πανιώνιου με τον πλέον υποψήφιο για να τον ακολουθήσει στην Α2 Πανελευσινιακό. Στα αξιοσημείωτα παιχνίδια και ο αγώνας των Τρικάλων με τον Αρη.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ: ΣΑΒΒΑΤΟ: (17.00 ΝS2 λεπτό/λεπτό): Πανιώνιος - Πανελευσινιακός, Κόροιβος Αμαλιάδας - Απόλλων Πατρών, ΚΑΟΔ - Κηφισιά, Τρίκαλα - Αρης, Ρέθυμνο - ΑΕΚ (19.30 NS2). ΔΕΥΤΕΡΑ: ΠΑΟΚ - Κολοσσός Ρόδου (17.00 ΝS2).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ