Σάββατο 25 Απρίλη 2015 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες Κομματικών Οργανώσεων του ΚΚΕ
Στην Αττική

Σήμερα, Σάββατο

-- Στις 11.30 π.μ. σε συγκέντρωση στην Καλλιθέα, στο καφενείο Μαυρόπουλου (Αριστείδου και Φιλαρέτου), θα μιλήσει ο Χρ. Κατσώτης, μέλος της ΚΕ και βουλευτής του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ. σε συγκέντρωση της ΚΟΒ Σαρωνικού, στο Δημαρχείο Καλυβίων, θα μιλήσει ο Θ. Τζίμας, μέλος της ΚΕ.

Την Τρίτη 28/4

-- Στις 7.30 μ.μ. σε συγκέντρωση στο Πνευματικό Κέντρο Γαλατσίου, θα μιλήσει ο Πέτρος Αλέπης, μέλος της ΚΕ.

Στη Θεσσαλονίκη

Την Τρίτη, 28/4

-- Στις 7.30 μ.μ., στην Τούμπα, θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στο Πάρκο Αγίου Θεράποντα. Θα μιλήσει ο Νίκος Χριστάνης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 7.30 μ.μ., στη Σταυρούπολη, σε συγκέντρωση στο πάρκο Τερψιθέας θα μιλήσει ο Ζήσης Λυμπερίδης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Στην Πέλλα

-- Εκδήλωση, με θέμα «Οι Πολιτικές Εξελίξεις και οι Θέσεις του ΚΚΕ», διοργανώνει η ΤΟ Πέλλας του ΚΚΕ, αύριο Κυριακή, στις 7 μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Πέλλας στα Γιαννιτσά. Θα μιλήσει ο Σάκης Βαρδαλής, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής.

Στα Νότια Δωδεκάνησα

-- Αύριο, Κυριακή, στις 7.30 μ.μ., στο πνευματικό κέντρο της Καλύμνου θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση για τις πολιτικές, οικονομικές και διεθνείς εξελίξεις και την πρόταση του ΚΚΕ. Θα μιλήσει ο Π. Μεντρέκας, στέλεχος του Κόμματος.

-- Τη Δευτέρα 27/4, ο Π. Μεντρέκας θα περιοδεύσει στο νοσοκομείο και τη ΔΕΗ της Κω και στις 7 μ.μ. θα μιλήσει σε συγκέντρωση στο Εργατικό Κέντρο.

Στη Θεσσαλία

-- Εκδήλωση - ομιλία, με θέμα «Οι μετεκλογικές εξελίξεις και οι θέσεις του ΚΚΕ», οργανώνει η Κομματική Οργάνωση Στομίου Λάρισας του Κόμματος, σήμερα Σάββατο, στις 9 μ.μ., στο καφενείο Καλογιάννη, στο Στόμιο. Ομιλητής θα είναι ο Γ. Καραβίδας, Γραμματέας της ΤΕ Υπαίθρου Λάρισας του ΚΚΕ.

Στη Δυτική Ελλάδα

Σήμερα, Σάββατο

-- Ομιλία στο κοινοτικό γραφείο του Αγ. Λέοντα Ζακύνθου, στις 7.30 μ.μ., με ομιλητή τον Ν. Βουρδέρη, μέλος της ΕΠ Δυτικής Ελλάδας και Γραμματέα της ΤΕ Ζακύνθου.

Αύριο, Κυριακή

-- Ομιλία στον Αγ. Κήρυκα Ζακύνθου, στο κοινοτικό γραφείο, στις 7.30 μ.μ., με ομιλητή τον Ν. Μπελούση, μέλος της ΕΠ Δυτικής Ελλάδας.

Τη Δευτέρα, 27/4

-- Η ΚΟΒ Κεντρικού Διαμερίσματος Πάτρας διοργανώνει βιβλιοπαρουσίαση - προβολή για την 1η Μάη στο θέατρο «Επίκεντρο», στις 7 μ.μ., με τη Γεωργία Γαλυφοπούλου, στέλεχος του ΚΚΕ.

-- Ομιλία στην Ενωση Αγροτικού Συνεταιρισμού Ζακύνθου, στις 2 μ.μ., με ομιλητή τον Φ. Κόκλα, μέλος της ΤΕ Ζακύνθου.

-- Ομιλία στις υπηρεσίες του Δήμου του Ληξουρίου, στις 7 π.μ., με ομιλητή τον Σπ. Φαρακλό, μέλος της ΤΕ Κεφαλονιάς - Ιθάκης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ