Τετάρτη 6 Μάη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΥΠΟΘΕΣΗ «ΑΝΝΥ»
Στα μαλακά για «περιύβριση νεκρού»;

Σκηνές πρωτοφανούς αγριότητας περιέγραψαν χτες οι αξιωματικοί της Αστυνομίας, στην ενημέρωση για την υπόθεση της δολοφονίας της 4χρονης Αννυ από τον πατέρα της. Οπως είπαν, δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι η μητέρα γνώριζε για το χαμό της κόρης της, ενώ προφυλακιστέος κρίθηκε ο δράστης.

Οι αρχές κάνουν λόγο για ένα ειδεχθές και πρωτόγνωρο έγκλημα τόσο για τα ελληνικά δεδομένα όσο και σε διεθνές επίπεδο, με δράστη τον 27χρονο πατέρα του μικρού κοριτσιού, ο οποίος ομολόγησε τις αποτρόπαιες πράξεις μετά το θάνατο του παιδιού. Από την έρευνα προέκυψε ότι το παιδί δεν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα υγείας από το οποίο να επήλθε ο θάνατός του. Ο ίδιος λέει ότι βρήκε το παιδί νεκρό, και δεν παραδέχεται ότι το σκότωσε ο ίδιος. Επιδίωξή του είναι, σύμφωνα με τους αστυνομικούς, να μην ομολογήσει τη δολοφονία για να αντιμετωπιστεί με την κατηγορία της περιύβρισης νεκρού (για τον τεμαχισμό) και όχι για ανθρωποκτονία.

«Δεν υπάρχει περίπτωση να βρούμε ούτε κόκαλο από το πτώμα της τετράχρονης», είπε χαρακτηριστικά ο προϊστάμενος της υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας, Γιώργος Παπαζαφείρης. Ως προς το κίνητρο, οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. εκτιμούν ότι ο 27χρονος πίστευε πως η γυναίκα του θα τον εγκατέλειπε μαζί με το παιδί και θα πήγαινε κοντά σε έναν 50χρονο στη Γερμανία, ο οποίος είχε δώσει στη γυναίκα κατά την τελευταία συνάντησή τους σημαντικό χρηματικό ποσό ως βοήθημα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ