Παρασκευή 8 Μάη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Αισιοδοξία ενόψει Μαδρίτης

Ετοιμος για την πρόκληση της συμμετοχής στο φετινό φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας, στη Μαδρίτη, είναι ο Ολυμπιακός, σύμφωνα και με τα όσα ειπώθηκαν από τον τεχνικό της ομάδας, Γιάννη Σφαιρόπουλο, και τον Βασίλη Σπανούλη στη χτεσινή «media day» με τους δημοσιογράφους με αφορμή το σπουδαίο αυτό γεγονός. Σημειώνεται πως ακριβώς σε μια βδομάδα από σήμερα (15 Μάη) οι «ερυθρόλευκοι» θα κοντραριστούν στον ένα απ' τους δύο ημιτελικούς που θα γίνουν στην ισπανική πρωτεύουσα με το φαβορί της φετινής διοργάνωσης, ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Στον άλλο ημιτελικό θα παίξουν οι Ρεάλ Μαδρίτης και Φενερμπαχτσέ του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος εστίασε στο γεγονός ότι η ομάδα δίνει για πέμπτη φορά το «παρών» στην τετράδα της Ευρωλίγκας τα τελευταία επτά χρόνια, κάτι το οποίο χαρακτήρισε ιδιαίτερα σημαντικό. Ο ίδιος χαρακτήρισε τη ρωσική ομάδα δύσκολο αντίπαλο και φαβορί της αναμέτρησης, ωστόσο δεν έκρυψε την εμπιστοσύνη στη δική του ομάδα και τους παίκτες. Οπως τόνισε, μέχρι σήμερα ο Ολυμπιακός έχει αποδείξει το ότι τα καταφέρνει στα δύσκολα. Για την κατάσταση της ομάδας του ο Ελληνας τεχνικός θεωρεί ότι βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή μετά από μια συνεχή βελτίωση καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς, ωστόσο, όπως πρόσθεσε, πάντα υπάρχει καιρός για τελευταίες πινελιές.

Από την πλευρά του ο Βασίλης Σπανούλης εμφανίστηκε ολιγόλογος χαρακτηρίζοντας την πρόκριση στο φάιναλ φορ σημαντική επιτυχία και έδωσε υπόσχεση για την κάθε δυνατή προσπάθεια από τον ίδιο και τους συμπαίκτες του προκειμένου να έρθει το καλύτερο αποτέλεσμα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ