Κυριακή 10 Μάη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΣ
Τι θέλουν οι... μνηστήρες

Αναλυτικά τα σενάρια και το τι επιδιώκει η καθεμιά απ' τις ενδιαφερόμενες ομάδες είναι:

Πανθρακικός

Ο Πανθρακικός παραμένει στην κατηγορία αν ισοβαθμήσει με τους Λεβαδειακό και Βέροια, αλλά υποβιβάζεται σε περίπτωση ισοβαθμίας με Πλατανιά, Καλλονή, Πανιώνιο.

Λεβαδειακός

Ο Λεβαδειακός σώζεται αν ισοβαθμήσει με Πλατανιά και Καλλονή, υποβιβάζεται σε περίπτωση ισοβαθμίας με Πανθρακικό, Βέροια. Με τον Πανιώνιο, με τον οποίο έχει την ίδια διαφορά τερμάτων, θα ισχύσει το κριτήριο της καλύτερης επίθεσης στο πρωτάθλημα.

Πανιώνιος

Ο Πανιώνιος παραμένει στην κατηγορία αν ισοβαθμήσει με Πανθρακικό και Βέροια, υποβιβάζεται σε ισοβαθμία με Καλλονή, και Πλατανιά. Με τον Λεβαδειακό, που έχει την ίδια διαφορά τερμάτων, θα ισχύσει το κριτήριο της καλύτερης επίθεσης στο πρωτάθλημα.

Πλατανιάς

Ο Πλατανιάς θα βρίσκεται και τη νέα σεζόν στη Super League, αν ισοβαθμήσει με Καλλονή, Πανθρακικό και Πανιώνιο. Αντίθετα, οι Κρητικοί υποβιβάζονται σε περίπτωση ισοβαθμίας με Λεβαδειακό και Βέροια.

Βέροια

Η Βέροια παραμένει στην κατηγορία αν ισοβαθμήσει με Λεβαδειακό και Πλατανιά, υποβιβάζεται αν ισοβαθμήσει με Πανιώνιο, Πανθρακικό, Καλλονή.

Καλλονή

Η Καλλονή θα παραμείνει στην κατηγορία αν ισοβαθμήσει με Βέροια και Πανιώνιο. Αν ισοβαθμήσει με Λεβαδειακό και Πλατανιά υποβιβάζεται.

  • Η βαθμολογία των... μνηστήρων: 10. Πλατανιάς 43, 11. Καλλονή 43, 12. Βέροια 43, 13. Πανιώνιος 42, 14. Πανθρακικός 40, 15. Λεβαδειακός 40.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ