Τετάρτη 13 Μάη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Συμβασιούχοι κατέλαβαν τον ΟΑΕΕ

Την κατάληψη της αίθουσας συνεδριάσεων του ΔΣ του ΟΑΕΕ, στο κεντρικό κτίριο των υπηρεσιών του Ταμείου στην Αθήνα, συνεχίζουν για τρίτη μέρα σήμερα οι 250 συμβασιούχοι του Οργανισμού, που απολύθηκαν πριν από περίπου ένα χρόνο, και απαιτούν να γυρίσουν στη δουλειά. Από την κατάληψη δεν εμποδίζεται η λειτουργία των υπηρεσιών του Οργανισμού, καθώς οι συμβασιούχοι παραμένουν στο χώρο της αίθουσας συνεδριάσεων του ΔΣ του ΟΑΕΕ.

Ορισμένοι από τους απολυμένους έχουν προσφύγει στα δικαστήρια, κερδίζοντας προσωρινά εκτελεστή θετική απόφαση. Ωστόσο, όπως καταγγέλλει ο Σύλλογος Συμβασιούχων, ο σημερινός διοικητής του ΟΑΕΕ και εργατολόγος, Τ. Πετρόπουλος, με αίτηση ασφαλιστικών μέτρων ζητάει να ανατραπεί η απόφαση. Ανάλογη στάση είχε «και η προηγούμενη διοίκηση του Οργανισμού, επιλογή της προηγούμενης κυβέρνησης, η οποία με την ίδια ακριβώς διαδικασία είχε ζητήσει και είχε πετύχει την ανατροπή της προσωρινώς εκτελεστής, θετικής απόφασης κύριας αγωγής, για 250 πρώην εργαζόμενους - συμβασιούχους του Οργανισμού».

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσε ο διοικητής εκδικάστηκε χτες και βγήκε υπέρ των συμβασιούχων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ