Πέμπτη 21 Μάη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΑΣΟΚ
«Υιοθετήστε τη μόνη υπεύθυνη και ασφαλή στρατηγική»

Να υιοθετήσει τη «μόνη υπεύθυνη και ασφαλή εθνική στρατηγική», δηλαδή την τακτική που ακολουθούσε η συγκυβέρνηση ΝΔ - ΠΑΣΟΚ για τα ζητούμενα του εγχώριου κεφαλαίου, αλλά και την «ασφαλή» παραμονή στις λυκοσυμμαχίες που αυτό επιλέγει, καλεί την κυβέρνηση ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευ. Βενιζέλος.

Συγκεκριμένα, σε δήλωσή του σημειώνει: «Επί τέσσερις μήνες ταλαιπωρείται η χώρα και διαλύεται η οικονομία, επειδή ο κ. Τσίπρας δεν έχει το σθένος να παραδεχτεί ότι όλα αυτά τα χρόνια και προεκλογικά έλεγε ωμά ψέματα παραπλανώντας τον ελληνικό λαό. Εμείς λέγαμε πάντα ότι υπάρχει μία μόνο υπεύθυνη και ασφαλής εθνική στρατηγική. Τώρα, ήρθε η ώρα αυτό να το καταλάβουν όλοι. Ο κ. Τσίπρας δεν έχει το δικαίωμα να θυσιάσει τη χώρα (βλ. την εγχώρια αστική οικονομία) στον βωμό των στενών κομματικών του συσχετισμών».

Τέλος, σε άλλη ανακοίνωση το ΠΑΣΟΚ επιμένει ότι «η κυβέρνηση συνομολόγησε και παρέτεινε το δεύτερο μνημόνιο και ετοιμάζεται πλησίστια να βάλει τη χώρα στο τρίτο μνημόνιο λόγω της βαριάς βλάβης που έχει ήδη προκαλέσει στην οικονομία».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ