Τετάρτη 10 Ιούνη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΝΕΟΛΑΙΑ
ΜΕΤΩΠΟ ΑΓΩΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ
Συνάντηση με μετεγγραφέντες φοιτητές Αρχιτεκτονικών Σχολών

Συνάντηση με τους μετεγγραφέντες φοιτητές από τις Αρχιτεκτονικές Σχολές του ΕΜΠ και του ΑΠΘ θα έχει σήμερα, Τετάρτη, στις 11 το πρωί, στο Σύνταγμα αντιπροσωπεία της Εκτελεστικής και της Παναττικής Γραμματείας του Μετώπου Αγώνα Σπουδαστών. Θυμίζουμε ότι οι μετεγγραφέντες φοιτητές βρίσκονται στο Σύνταγμα εδώ και μία βδομάδα απαιτώντας να μπορέσουν τώρα να σπουδάσουν και καλώντας το λαό να τους στηρίξει.

«Με τη συνάντηση αυτή θα καθορίσουμε από κοινού το πώς θα κλιμακώσουμε τον αγώνα μας για να πραγματοποιηθούν τώρα οι μετεγγραφές τους, εκφράζοντας για μία ακόμη φορά τη συμπαράστασή μας στο δίκαιο αγώνα τους», σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση του ΜΑΣ, το οποίο καταγγέλλει την απαράδεκτη απόφαση του ΣτΕ που έκρινε παράνομες τις μετεγγραφές των φοιτητών και τη στάση της κυβέρνησης που δήλωσε από την αρχή ότι η προσφυγή των καθηγητών (κατά των φοιτητών ουσιαστικά) ήταν «πράξη αντίστασης»(!) και ακόμα και σήμερα, μετά από τόσους μήνες, δεν ικανοποιεί τα δίκαια αιτήματα των φοιτητών.

Το Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών απαιτεί να κατατεθεί στο πολυνομοσχέδιο ρύθμιση με την οποία οι φοιτητές θα μπορέσουν απρόσκοπτα να σπουδάσουν.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ