Τρίτη 16 Ιούνη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
1o EYΡΩΠΑΪΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
Ξεχώρισε ο Μάρας

Ο Βλάσης Μάρας στη γυμναστική που προκρίθηκε χωρίς προβλήματα στον τελικό του μονόζυγου το ερχόμενο Σάββατο με εμφάνιση που τον καθιστά φαβορί ακόμα και για το χρυσό ήταν το πρόσωπο που ξεχώρισε από ελληνικής πλευράς στη χτεσινή μέρα των Ευρωπαϊκών Αγώνων που διεξάγονται στο Μπακού. Ο Ελληνας αθλητής ήταν εντυπωσιακός και εκτελώντας ένα υψηλής δυσκολίας πρόγραμμα συγκέντρωσε 15.766 βαθμούς και μπήκε με την καλύτερη βαθμολογία στον τελικό.

Επίσης, στον τελικό του σύνθετου ατομικού γυναικών θα αγωνιστεί η Βάσω Μιλλούση, η οποία κατετάγη 13η, συγκεντρώνοντας 51.466 βαθμούς, ενώ δεν κατάφερε το ίδιο και στη δοκό, όπου κατέλαβε την 9η θέση και θα είναι 3η αναπληρωματική.

Οσον αφορά στις υπόλοιπες ελληνικές συμμετοχές, ο Λευτέρης Πετρούνιας δεν κατάφερε τελικά να πάρει την πρόκριση για τον τελικό του σύνθετου ατομικού, καθώς έμεινε 20ός και θα έχει ρόλο δεύτερου αναπληρωματικού, θέση που θα παραχωρήσει στον Νίκο Ηλιόπουλο, καθώς θέλει να επικεντρωθεί στον τελικό των κρίκων. Στο ομαδικό, οι άνδρες πήραν τη 10η θέση με 168.461 βαθμούς, ενώ οι γυναίκες τερμάτισαν στη 16η θέση με 97.131 βαθμούς.

ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΗ: Την 7η θέση κατέλαβαν τα οκτώ κορίτσια της Ελλάδας στο ομαδικό της συγχρονισμένης κολύμβησης με 151.1741 βαθμούς.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ