Παρασκευή 19 Ιούνη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΝΕΟΛΑΙΑ
Οι φορείς που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση

Η Βούλα Ζυγούρη, Γενική Γραμματέας του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών.

Οι δήμαρχοι Χαϊδαρίου, Μιχάλης Σελέκος, και Καισαριανής, Ηλίας Σταμέλος.

Ο πρόεδρος του ΚΕΘΕΑ Νοταράς Γεράσιμος, το μέλος του ΔΣ ΚΕΘΕΑ Χάρος Μανώλης, ζωγράφος, ο διευθυντής του ΚΕΘΕΑ Γκιττάκος Βασίλης, ο πρώην Διευθυντής του ΚΕΘΕΑ Πουλόπουλος Μπάμπης, αναπληρωτής καθηγητής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, ο Υπεύθυνος Τομέα Ερευνας «18 ΑΝΩ» Υφαντής Δημήτρης.

Η Γενική Γραμματέας του Συλλόγου Εργαζομένων στον ΟΚΑΝΑ Ολγα Αναγνώστου και ο Οργανωτικός Γραμματέας του Συλλόγου, Βασίλης Σταυρόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας του Συλλόγου Εργαζομένων στα Κέντρα Πρόληψης Αλέξανδρος Σταθακιός και το μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Εργαζομένων του ΚΕΘΕΑ Λεμονιά Φακάρου.

Πολυμελής Αντιπροσωπεία των Συλλόγων Οκογένειας: του ΚΕΘΕΑ «ΝΟΣΤΟΣ» με επικεφαλής την πρόεδρο Αννα Δημητροπούλου, του ΚΕΘΕΑ «ΔΙΑΒΑΣΗ» με επικεφαλής την πρόεδρο Γεωργία Ζουγανέλη, «ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ» με επικεφαλής τον πρόεδρο Ανδρέα Λέτσικα, του «18 ΑΝΩ» με επικεφαλής το μέλος του ΔΣ Αποστόλη Πινακέλη.

Επίσης, η υπεύθυνη του Τομέα Οικονομικών του ΚΕΘΕΑ Φρατζέσκα Κωνσταντίνου.

Ο Καμπουράκης Κωνσταντίνος, εργαζόμενος στο ΚΕΕΛΠΝΟ, η πρόεδρος του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ Αντωνιάδου Μαρία και το μέλος του ΔΣ Μηλιώνης Γιώργος.

Η πρόεδρος του Εθνικού Συμβουλίου κατά των Ναρκωτικών (ΕΣΥΝ) Τσίγκα Σαραντέα Μαρίνα και οι πρόεδροι όλων των παραρτημάτων του ΕΣΥΝ από το Λεκανοπέδιο Αττικής.

Εκπρόσωποι από τα ΔΣ της ΔΟΕ, της ΟΛΜΕ, του Συλλόγου Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Περιστερίου «Ελλη Αλεξίου», της ΕΛΜΕ Ανατολικής Αττικής και του Συλλόγου Εργαζομένων Ιδιωτικής Εκπαίδευσης «Ο Βύρωνας».

Ο πρόεδρος της Ανώτατης Συνομοσπονδίας Γονέων Ελλάδας, Τόγιας Βασίλης, ο πρόεδρος Ομοσπονδίας Γονέων Αττικής Διόνης Δημήτρης και εκπρόσωποι από τα ΔΣ των Ενώσεων Γονέων Σπάτων/Αρτέμιδας, 7ου Διαμερίσματος Αθήνας, 6ου Διαμερίσματος Αθήνας, Χαϊδαρίου, Νίκαιας - Ρέντη.

Εκπρόσωποι από τα ΔΣ των φοιτητικών/σπουδαστικών Συλλόγων ΣΤΕΦ Αθήνας, ΣΔΟ ΤΕΙ Πειραιά, ΣΤΕΦ ΤΕΙ Πειραιά, ΣΕΥΠ ΤΕΙ Αθήνας, Νοσηλευτών ΤΕΙ Αθήνας, ΑΣΠΑΙΤΕ. Ακόμη από την Επιτροπή Πρακτικάριων ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ, τη Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Σπουδαστών ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ, την Επιτροπή Αγώνα ΙΕΚ ΑΚΜΗ.

Εκπρόσωποι από τις Ομοσπονδίες Οικοδόμων, Λογιστών, Εργαζομένων Φαρμάκου Ελλάδας, τα Σωματεία Λιθογράφων, Εργαζομένων Νοσοκομείου «Ευαγγελισμός», Συνταξιούχων ΙΚΑ Αθήνας, το Κλαδικό Σωματείο Χρηματοπιστωτικού, το Συνδικάτο Επισιτισμού - Τουρισμού, η Γραμματεία Νέων ΠΑΜΕ, η Επιτροπή «ΠΡΑΞΕ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ