Κυριακή 21 Ιούνη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΝΕΟΛΑΙΑ
Εργατικά Φεστιβάλ σε Λάρισα και Θεσσαλονίκη

Το ταξίδι του 41ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή» συνεχίζεται την ερχόμενη βδομάδα με τα Εργατικά Φεστιβάλ. Τέτοια είναι προγραμματισμένα την Τετάρτη 24 Ιούνη στη Λάρισα και την Παρασκευή 26 και Σάββατο 27 Ιούνη στη Θεσσαλονίκη.

Το Εργατικό Φεστιβάλ στη Λάρισα πραγματοποιείται για 8η χρονιά φέτος, θα φιλοξενηθεί στο Φρούριο της Λάρισας (πλατεία Λαμπρούλη), στις 24 Ιούνη, από τις 8 μ.μ.

Το πρόγραμμά του περιλαμβάνει: Μουσικοθεατρικό αφιέρωμα με τίτλο: «...έρχονται από πολύ μακριά, πάνε πολύ μακριά... Χθες - σήμερα - αύριο... Δείχνουν το δρόμο μπροστά...» από τη θεατρική ομάδα της ΚΝΕ. Ομιλία από τον Θοδωρή Αναπλιώτη, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ και γραμματέα του Συμβουλίου Περιοχής Θεσσαλίας της Οργάνωσης. Ροκ συναυλία με τους «No Name Suffering (NNS)/Fears Constellation» και Λευτέρη Βουλγαράκη. Λαϊκό - Ρεμπέτικο γλέντι με τους Ανδρέα Νούτσο, Ελιάννα Κούτη - Εφραιμίδου, Μανώλη Γαρυφαλλόπουλο και Σάκη Πνευματικό.

Στη Θεσσαλονίκη

Το 6ο Εργατικό Φεστιβάλ ΚΚΕ - ΚΝΕ στη Θεσσαλονίκη, θα είναι διήμερο και θα πραγματοποιηθεί στις 26 και 27 Ιούνη, στο Γεντί Κουλέ, με σύνθημα «Τρία Κόκκινα Γράμματα... Σεμνή υπογραφή του λαού μας, στις λεωφόρους του μέλλοντος». Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

Την Παρασκευή 26/6: Εκδήλωση προς τιμή των φυλακισμένων κομμουνιστών στις φυλακές του Γεντί Κουλέ. Ξεναγήσεις στο χώρο των φυλακών. Συζήτηση για την υγιεινή και την ασφάλεια στους χώρους δουλειάς και τις θέσεις του ΚΚΕ. Αφιέρωμα στον κομμουνιστή ποιητή Γιάννη Ρίτσο. Αφιέρωμα στο εργατικό πολιτικό τραγούδι με τον Κώστα Καρμπά. Λαϊκό γλέντι με τους «Παλιούς Διαβάτες».

Το Σάββατο 27/6: Βιβλιοπαρουσίαση της έκδοσης της «Σύγχρονης Εποχής» «Βιομηχανία Ν&Κ». Ομιλία από τον Γιάννη Πρωτούλη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ. Μουσικό αφιέρωμα στον Δ. Μητροπάνο. Λαϊκό γλέντι.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ