Πέμπτη 25 Ιούνη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ
Πρόβλημα πριν από την πρεμιέρα για Εθνική εφήβων

Μπορεί η ήττα στο φιλικό προετοιμασίας ενόψει του Παγκοσμίου Κ-19 από τις ΗΠΑ με 90-82 να μην πείραξε τόσο τις τάξεις της Εθνικής εφήβων, ωστόσο το παιχνίδι άφησε έναν σημαντικό «πονοκέφαλο» στον ομοσπονδιακό τεχνικό, Βασίλη Παπαθεοδώρου. Αυτός έχει να κάνει με το διάστρεμμα που υπέστη ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και καθιστά αμφίβολη τη συμμετοχή του στην έναρξη των υποχρεώσεων για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, που ξεκινάει το Σάββατο στο Ηράκλειο. Πολλά για την κατάσταση του παίκτη θα φανούν στην επανεξέταση αύριο, Παρασκευή. Ωστόσο, όπως διευκρίνισε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, δε θα ρισκάρει τη συμμετοχή του Χαραλαμπόπουλου εάν δεν είναι απόλυτα έτοιμος για το πρώτο παιχνίδι με την Κορέα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σε σίριαλ εξελίσσεται για τον Ολυμπιακό η ανανέωση του συμβολαίου του Κώστα Σλούκα, ο οποίος αρνήθηκε την πρόταση για διπλασιασμό των αποδοχών που του έκανε η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ, ενώ φέρεται να μην πήγε και σε ραντεβού το οποίο ζήτησαν οι ιδιοκτήτες της ομάδας, αδελφοί Αγγελόπουλοι. Σενάρια θέλουν τον παίκτη να συζητάει με τη Φενέρ. Εξάλλου, παρελθόν για την ομάδα αποτελεί ο Μπράιαν Ντάνστον, που υπέγραψε στην Εφές.

ΠΑΟ: Μείον έναν μετράνε στον Παναθηναϊκό όσον αφορά την ανεύρεση διαδόχου για τον πάγκο της ομάδας αφού ο Σέρβος τεχνικός Σάσα Ομπράντοβιτς, που φερόταν ως βασικός μνηστήρας, τελικά έμεινε στην Αλμπα Βερολίνου. Στο προσκήνιο δείχνει να παραμένει και η περίπτωση του πρώην παίκτη των «πρασίνων» και νυν προπονητή Σάρας Γιασικεβίτσιους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ