Πέμπτη 25 Ιούνη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE
Στις 15 Ιούλη η κλήρωση της νέας σεζόν

Στη σκιά των όσων συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο αυτήν την περίοδο και με τις εισαγγελικές έρευνες να είναι σε εξέλιξη και να καθιστούν ρευστό το σκηνικό (ανάλογα με τις αποφάσεις), η Super League ετοιμάζεται να δώσει μια γεύση για τη νέα σεζόν του πρωταθλήματος. Οπως ανακοινώθηκε, η κλήρωση για το πρωτάθλημα 2015/16 θα πραγματοποιηθεί στις 15 Ιούλη και η έναρξή του είναι προγραμματισμένη για το διήμερο 22/23 Αυγούστου.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Στην Ελλάδα αναμένεται να βρεθεί (αναμενόταν χτες) ο Πορτογάλος τεχνικός Μάρκο Σίλβα, προκειμένου να τελειώσει τις τυπικές λεπτομέρειες για την υπογραφή συμβολαίου με τον Ολυμπιακό. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, τα εμπόδια που υπήρχαν στη λύση της συνεργασίας του νεαρού τεχνικού με την πρώην ομάδα του την Σπόρτινγκ φαίνεται να ξεπεράστηκαν και πλέον δρομολογούνται οι εξελίξεις με τους πρωταθλητές Ελλάδας.

ΑΕΚ: Πρόταση για συνεργασία στον 29χρονο Ισπανό στόπερ Θέσα Αρθο φέρεται να κατέθεσε η ΑΕΚ, προκειμένου να καλύψει τα κενά στα μετόπισθεν της ομάδας. Ο συγκεκριμένος έχει θητεία στο ισπανικό (Μούρθια, Βαγιαδολίθ, Σαραγόσα) και βελγικό πρωτάθλημα (Γκενκ), ενώ πέρσι αγωνίστηκε στην Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ.

ΠΑΟ: Ιδιαίτερα δυνατά τεστ θα περιλαμβάνει η προετοιμασία του Παναθηναϊκού στην Ολλανδία, αφού χτες ανακοινώθηκε ότι η ομάδα θα πραγματοποιήσει τρία φιλικά με την Αρνεμ (5/7) την Κλαμπ Μπριζ (7/7) και τον Αγιαξ (10/7).

ΒΕΡΟΙΑ: Πολύ κοντά στην οριστικοποίηση της συμφωνίας της με τον Γιώργο Φωτάκη βρίσκεται η Βέροια, με τις δύο πλευρές να βρίσκονται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ