Τετάρτη 27 Ιούνη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟ
Αναβολή της φιέστας

Δεν ξέρει από πού να αρχίσει και πού να τελειώσει ο Παναθηναϊκός την ολοκλήρωση της φετινής συνολικής του εικόνας, ενόψει της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου. Και αυτό γιατί πολλά πράγματα δεν «περνάνε» άμεσα από το χέρι του. Χαρακτηριστικά, για τα... μάτια του Κωνσταντίνου, το «τριφύλλι» μετέθεσε τη σημερινή πρώτη παρουσίαση της αποστολής του Παναθηναϊκού που είχε προγραμματιστεί για τις 18.30 στη Λεωφόρο για την ερχόμενη Τετάρτη (04/07/01), αφού ο Κύπριος άσος δε θα μπορούσε να παρευρεθεί. Οι «πράσινοι» θα αρκεστούν σήμερα στον τυπικό αγιασμό στην Παιανία (κεκλεισμένων των θυρών).

Στο μεταξύ η... τύχη ακόμη ενός ζητήματος που «καίει» τους δευτεραθλητές και κυρίως τον πρόεδρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Αγγελο Φιλιππίδη, είναι στον «αέρα». Ο Αγγελος Φιλιππίδης μέσω επιστολής του ζητάει την παρέμβαση του πρωθυπουργού κ. Σημίτη ούτως ώστε ο Παναθηναϊκός να χτίσει ένα καινούριο γήπεδο αξίας 30 δισεκατομμυρίων δραχμών, εκμεταλλευόμενος 200 στρέμματα στο Γουδί. Απόσπασμα της επιστολής του κ. Φιλιππίδη, αναφέρει: «Κύριε πρωθυπουργέ, στη συγκυρία αντίξοων οικονομικών συνθηκών διεθνώς και με κοινωνικά προβλήματα να ογκούνται λόγω των συνθηκών αυτών, η πρόταση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, δίνει στην πολιτεία τη δυνατότητα εξοικονόμησης σημαντικότατων οικονομικών πόρων που θα μπορούσαν να διοχετευτούν σε άλλους τομείς και κοινωνικές δραστηριότητες».

  • Στην Ιταλία, όπως όλα δείχνουν, θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γιώργος Καραγκούνης. Σύμφωνα με πληροφορίες, το «τριφύλλι» έχει δελεαστική πρόταση από την Ουντινέζε, όμως ο ίδιος ο παίχτης φαίνεται πως προτιμάει να μετεγγραφεί στη Μπολόνια.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ