Τετάρτη 1 Ιούλη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ
Δημοσιοποιήθηκαν οι επιστολές που έστειλε ο πρόεδρος της Επιτροπής

Τις επιστολές που έχει στείλει προς τους επικεφαλής της Κομισιόν, της ΕΚΤ και του ΔΝΤ δημοσιοποίησε χτες ο πρόεδρος της Εξεταστικής Επιτροπής για τα μνημόνια, Δ. Βίτσας. Με τις επιστολές αυτές ζητά από τους Ζ. Κ. Γιούνκερ, Μ. Ντράγκι και Κριστίν Λαγκάρντ να βοηθήσουν το έργο της Επιτροπής αποστέλλοντας πρακτικά από τις συζητήσεις. Από την τελευταία ζητά, επίσης, τα ονόματα των δημοσιογράφων που συμμετείχαν στα «σεμινάρια» του ΔΝΤ.

Επιστολές έχει αποστείλει ακόμα, ζητώντας να καταθέσουν στην Επιτροπή, προς τον διευθυντή της Γιούροστατ, του Euro-working Group, Τ. Βίζερ, και τους Γ. Στίγκλιτς, Ντ. Στρος - Καν, τον οικονομολόγο του ΔΝΤ Ολ. Μπλανσάρ, κ.ά.

Με επιστολές του ζητά επίσης από τον πρόεδρο του ΙΟΒΕ, Τ. Αθανασόπουλο, όλα τα έγγραφα που αφορούν τη σύνταξη της «εργαλειοθήκης» του ΟΟΣΑ και θέτει το ερώτημα στον διευθυντή της Καρδιολογικής κλινικής του Ιπποκράτειου, Γ. Καλλικάζαρο, «πότε θα μπορέσει να καταθέσει στην Επιτροπή ο πρόεδρος της ΕΛΣΤΑΤ Ανδρέας Γεωργίου, ο οποίος νοσηλεύεται από τις 12 Ιουνίου».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ