Πέμπτη 2 Ιούλη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΒΟΛΕΪ
Κληρώνει για «Δικέφαλο»

Η αντίστροφη μέτρηση για την κλήρωση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ έχει ξεκινήσει καθώς σήμερα το βράδυ ο πρωταθλητής Ελλάδας ΠΑΟΚ, που αγωνίζεται για πρώτη φορά στη διοργάνωση, θα μάθει τον αντίπαλό του. Χτες, η Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία έδωσε στη δημοσιότητα τον καταρτισμό των γκρουπ δυναμικότητας για τη σημερινή κλήρωση, με την ελληνική ομάδα να τοποθετείται στο 3ο. Μαζί του θα είναι και οι γερμανικές Φριντριχσχάφεν, Μπερλίν, η Κοστάντζα (Ρουμανία), η Λίμπερετς (Τσεχία), η Ινσμπρουκ (Αυστρία) και η Λιουμπλιάνα από τη Σλοβενία.

Τα άλλα γκρουπ είναι: 1ο: Ζενίτ Καζάμ (Ρωσία), Μπέλγκοροντ (Ρωσία), Ντιναμό Μόσχας (Ρωσία), Τρεντίνο (Ιταλία), Μόντενα (Ιταλία), Τρέια (Ιταλία), Ρεζόβια (Πολωνία). 2ο: Γκντανσκ (Πολωνία), Αρκάς (Τουρκία), Χάλκμπανκ (Τουρκία), Ροζελάρε (Βέλγιο), Λένικ (Βέλγιο), Τουρ (Γαλλία), Παρί (Γαλλία). 4ο: Ντούπνιτσα (Βουλγαρία), Λουγκάνο (Ελβετία), Μπούντβα (Μαυροβούνιο), Μπελχάτοφ (Πολωνία), Ζιράτ (Τουρκία), Νόλικο Μασέικ (Βέλγιο), Βοϊβοντίνα (Σερβία).

  • Με ανακοίνωσή της ΕΟΠΕ κάνει γνωστό ότι αναστέλλει τις άδειες των ανεξάρτητων διοργανώσεων μπιτς βόλεϊ για το διάστημα 4 - 5 Ιούλη μετά και από σχετική απόφαση του υφυπουργού Αθλητισμού λόγω της διεξαγωγής του δημοψηφίσματος.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ