Πέμπτη 2 Ιούλη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ
Τα... χρέη τον στέλνουν πιο κάτω

Μετά τον αγωνιστικό υποβιβασμό του από την Α1 στην Α2 ήρθε ένας ακόμη για τον Πανελευσινιακό αυτή την φορά λόγω των μεγάλων χρεών. Οπως ανακοινώθηκε, η ομάδα της Ελευσίνας επέλεξε να αγωνιστεί τελικά στο πρωτάθλημα της Β' εθνικής, προκειμένου να διαλυθεί η ΚΑΕ και να βρεθεί σε ερασιτεχνικό επίπεδο διοικητικά. Αν και στη σχετική ανακοίνωση υπάρχει η υπόσχεση από πλευράς διοικούντων για την εκπλήρωση των υποχρεώσεων της ΚΑΕ προς τους παίκτες, ωστόσο πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις η ανησυχία είναι έκδηλη στις τάξεις των παικτών. Την θέση του Πανελευσινιακού στην Α2 θα πάρει ο Φάρος Κερατσινίου.

ΑΕΚ: Τη Δευτέρα 24 Αυγούστου θα ξεκινήσει η προετοιμασία της ΑΕΚ για τη νέα σεζόν. Πρώτος σταθμός η Αθήνα και το ΟΑΚΑ. Θα ακολουθήσει το βασικό στάδιο προετοιμασίας (από 27 Αυγούστου έως 4 Σεπτεμβρίου) στο Καρπενήσι. Κατόπιν η Ενωση θα δώσει φιλικούς αγώνες στην Ιταλία σε ημερομηνίες, που θα προσδιοριστούν τις επόμενες μέρες.

ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ: Στην Ισπανία επιστρέφει ξανά ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής ανδρών Φώτης Κατσικάρης, αφού τη νέα σεζόν αναμένεται να βρεθεί στον πάγκο της Μούρθια μετά τη σχετική συμφωνία που υπήρξε. Ωστόσο, όπως ανακοίνωσαν και οι Ισπανοί, θα αναλάβει τις τύχες της ομάδας μετά από την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών του με την Εθνική μας ομάδα στο Ευρωμπάσκετ του Σεπτέμβρη. Σημειώνεται πως ο Ελληνα προπονητής έχει υπάρξει τεχνικός της Βαλέθνια και της Ατλέτικο Μπιλμπάο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ