Πέμπτη 28 Ιούνη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΓΥΜΝΑΣΤΡΑΔΑ
Ανοίγει η αυλαία

Ανοίγει σήμερα την αυλαία του στις 21.30, στην Κεντρική Πλατεία Αργοστολίου, το 13ο Διεθνές Φεστιβάλ Γενικής Γυμναστικής «Κεφαλονιά 2001» που φιλοξενείται στο νησί του Ιονίου. Στη διοργάνωση, που αποτελεί θεσμό στην Επτάνησο, έχουν δηλώσει συμμετοχή περίπου 1.000 αθλούμενοι από 9 ευρωπαϊκές χώρες. Στο Φεστιβάλ θα δώσει το «παρών» και η Χάλκινη Ολυμπιονίκης του Σίδνεϊ με την Εθνική ομάδα Ανσάμπλ, Αννα Πολλάτου.

Το Φεστιβάλ αποτελεί συνδιοργάνωση της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Κεφαλονιάς - Ιθάκης, των Αθλητικών Οργανισμών Αργοστολίου και Ληξουρίου, των Δήμων Ηλείου Πρόννων και Λειβαθούς, της Κοινότητας Ομαλών και του Αθλητικού Γυμναστικού Συλλόγου «Επτανήσων Κεφαλονιά».

Ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής και μέλος του ΔΣ της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας δήλωσε: «Πρόκειται για μια προσπάθεια που ξεκινήσαμε το 1988 πιστεύοντας πως η περιφέρεια έχει να προσφέρει πολλά στην ανάπτυξη και αναβάθμιση του αθλητισμού της χώρας μας. Φτάσαμε στο σήμερα, 13 χρόνια μετά να γιορτάζουμε 13 χρόνια επιτυχιών, διοργανώνοντας το 13ο Διεθνές Φεστιβάλ Γενικής Γυμναστικής».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ