Τετάρτη 8 Ιούλη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
Συσκέψεις για τη συγκρότηση Επιτροπών Αλληλεγγύης

Συσκέψεις σε μια σειρά πρωτεύουσες νομών διοργανώνουν οι δυνάμεις της Κοινωνικής Συμμαχίας, με στόχο να συγκροτηθούν Επιτροπές Αλληλεγγύης που θα συντονίζουν τη δράση σωματείων, φορέων και Λαϊκών Επιτροπών.

Στη Θεσσαλονίκη, με πρωτοβουλία των τοπικών Γραμματειών του ΠΑΜΕ, της ΠΑΣΕΒΕ, της ΠΑΣΥ, της ΟΓΕ και του ΜΑΣ, θα γίνει σύσκεψη αύριο Πέμπτη, στις 7 μ.μ., στο ΕΚΘ. Σύσκεψη για τη συγκρότηση επιτροπής για την οργάνωση της αλληλεγγύης σε επίπεδο νομού διοργανώνουν το ΠΑΜΕ, η ΠΑΣΕΒΕ, η ΠΑΣΥ, η ΟΓΕ και το ΜΑΣ και στην Καβάλα, αύριο Τετάρτη, στις 7.30 μ.μ., στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας.

Σε ανακοίνωσή τους, σημειώνουν ότι πλάι στους αγώνες αυτής της περιόδου για τη διασφάλιση και την καταβολή μισθών - συντάξεων - επιδομάτων, για το δικαίωμα στην εργασία, με τη μαζικοποίηση και άνοδο των αγώνων για την κάλυψη των απωλειών, οι οργανώσεις που συγκροτούν την Κοινωνική Συμμαχία παίρνουν την πρωτοβουλία για την οργάνωση της αλληλεγγύης.

Ανάλογη σύσκεψη διοργανώνει σήμερα Τετάρτη και το Εργατικό Κέντρο Αρτας, στις 8.30 μ.μ., στα γραφεία του. Στο κάλεσμά του προς τα σωματεία και τους άλλους φορείς του κινήματος, σημειώνει: «Να μην επιτρέψουμε να κυριαρχήσει ο φόβος, η παραίτηση, κάτω από το βάρος των δυσκολιών. Με προτεραιότητα την κάλυψη των αναγκών σε τρόφιμα, φάρμακα, παιδικές τροφές κ.ά., να οργανώνουμε την παρουσία μας παντού! Να αποτρέψουμε με τις παρεμβάσεις μας, την αλληλεγγύη μας, καθώς και την υλική βοήθειά μας, να υπάρξουν συνθήκες απόλυτης εξαθλίωσης σε συνανθρώπους μας».

Τέλος, σε σύσκεψη με το ίδιο θέμα καλούν σήμερα Τετάρτη και οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ, της ΠΑΣΕΒΕ, της ΠΑΣΥ, του ΜΑΣ και της ΟΓΕ στο Ηράκλειο, στις 7 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο. Καλούν τα Εργατικά Σωματεία, τους Συλλόγους Σπουδαστών, τις Ενώσεις των ΕΒΕ, τους Γυναικείους Συλλόγους, τις Επιτροπές Ανέργων, τις Λαϊκές Επιτροπές και κάθε μαζικό φορέα να συνδράμουν την προσπάθεια.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ