Τετάρτη 15 Ιούλη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΟ
Δυνατά τεστ ενόψει Καζάν για εθνικές ανδρών/γυναικών

Με μόλις ένα δεκαήμερο να απομένει για την επίσημη έναρξη του φετινού Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Υγρού Στίβου που θα γίνει στο Καζάν της Ρωσίας την περίοδο 24 Ιούλη - 16 Αυγούστου και οι εθνικές ομάδες πόλο ανδρών και γυναικών βρίσκονται στην αντίστροφη μέτρηση της προετοιμασίας τους ενόψει της συμμετοχής τους στη διοργάνωση.

Η εθνική ανδρών ετοιμάζεται από σήμερα να πραγματοποιήσει το τελευταίο και ίσως δυνατότερο τεστ της λίγο πριν από το ταξίδι στη ρωσική πόλη, συμμετέχοντας σε διεθνές φιλικό τουρνουά στη Σερβία με τη συμμετοχή αρκετών ισχυρών ομάδων. Στο τουρνουά, εκτός των διοργανωτών Σέρβων, θα μετέχουν ακόμα οι Γερμανία, Μαυροβούνιο, Κίνα, Ρουμανία, Ισπανία και η Ρωσία. Η Ελλάδα μετέχει στον Α` όμιλο με πρώτο αντίπαλο τη Γερμανία σήμερα (16.00), ενώ αύριο Πέμπτη έχει διπλή υποχρέωση κόντρα σε Μαυροβούνιο το πρωί (10.20) και Κίνα το απόγευμα (17.20). Οι αγώνες θα ολοκληρωθούν το Σάββατο 18 Ιούλη.

Στην αποστολή ο ομοσπονδιακός τεχνικός Θοδωρής Βλάχος έχει πάρει τους εξής 14 παίκτες: Φλέγκα, Γαλανόπουλο (τερματοφύλακες), Μουρίκη, Κολόμβο, Δελακά, Ποντικέα, Δερβίση, Φουντούλη, Γούνα, Γεννηδουνιάς, Μυλωνάκης, Βλαχόπουλο, Καπότση, Αφρουδάκη.

Εθνική Γυναικών: Κοινή προετοιμασία με Κίνα

Η εθνική γυναικών στο Καρπενήσι όπου προετοιμάζεται από σήμερα και μέχρι την Παρασκευή θα βρίσκεται σε κοινό καμπ με την εθνική Κίνας, ενώ το τριήμερο 17-19 Ιούλη θα ακολουθήσει η συμμετοχή στο διεθνές τουρνουά Θέτις Καπ, που θα διεξαχθεί στην πόλη. Σε αυτό θα πάρουν μέρος και η Ιταλία με τη Ρωσία και θα είναι το τελευταίο τεστ πριν το Καζάν για την εθνική ομάδα. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γιώργος Μορφέσης έχει πάρει στην αποστολή 14 πολίστριες, οι οποίες είναι: Κούβδου, Διαμαντοπούλου (τερματοφύλακες), Τσουκαλά, Κότσια, Πλευρίτου, Αβραμίδου, Ασημάκη, Ρουμπέση, Χαραλαμπίδη, Μανωλιουδάκη, Πλευρίτου, Ξενάκη, Χαραλαμπίδη, Χυδηριώτη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ