Τρίτη 4 Αυγούστου 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες Κομματικών Οργανώσεων του ΚΚΕ
Αύριο, Τετάρτη

-- Η ΚΟ Ηρακλείου του ΚΚΕ πραγματοποιεί συγκέντρωση στις 7 μ.μ., στην πλατεία του Ατσαλένιου, με ομιλητή τον Μανώλη Συντυχάκη, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Κρήτης του ΚΚΕ και βουλευτή Ηρακλείου του Κόμματος.

-- Η ΚΟ Λαμίας του ΚΚΕ διοργανώνει πολιτική - πολιτιστική εκδήλωση στις 8.30 μ.μ., στην πλατεία Παγκρατίου. Θα γίνει πολιτική ομιλία για τις πολιτικές εξελίξεις, ενώ στις 9.30 μ.μ. θα προβληθεί η ταινία «Μοντέρνοι Καιροί» του Τσάρλι Τσάπλιν.

Το Σάββατο 8/8

-- Στην Αγιάσο, στις 9 μ.μ., στην πλατεία Αγοράς Αγιάσου, θα πραγματοποιηθεί λαϊκό γλέντι με ζωντανή μουσική.

Την Κυριακή 9/8

-- Η Τομεακή Επιτροπή Λέσβου του ΚΚΕ στην Αγιάσο οργανώνει εκδήλωση μνήμης για τον Στρατή Γζωντέλη ή Τινό, στη θέση «Μποορός». Θα πραγματοποιηθεί προσυγκέντρωση στο Σταυρί στις 10 π.μ.

-- Την ίδια μέρα, στις 8 μ.μ., στην πλατεία Αγοράς Αγιάσου, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση - αφιέρωμα, με θέμα: «Στη Μάνα του Αντάρτη». Θα υπάρχει πλούσιο φωτογραφικό υλικό, καθώς και έκθεση βιβλίου.

-- Οι ΤΕ Πάτρας και Υπαίθρου Αχαΐας του ΚΚΕ και το παράρτημα Πάτρας της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ διοργανώνουν εκδήλωση τιμής για τους μαχητές του ΕΛΑΣ και του ΔΣΕ, στις 11.00 π.μ, στα Σουδενά Καλαβρύτων. Θα μιλήσει ο Σταμάτης Ανδριόπουλος, μέλος της ΤΕ Πάτρας του ΚΚΕ, ενώ στο χώρο της εκδήλωσης θα υπάρχει έκθεση φωτογραφίας αφιερωμένη στη δράση του ΕΛΑΣ, του ΔΣΕ και τη ναζιστική θηριωδία στα Καλάβρυτα. Θα ακολουθήσει γλέντι με λαϊκά και αντάρτικα τραγούδια από το συγκρότημα της ΚΝΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ