Κυριακή 9 Αυγούστου 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΣΚΑΚΙ
Νέα και Εκδηλώσεις
  • Επανερχόμαστε - όπως είχαμε υποσχεθεί - στο 38ο ΔΤ «Ικαρος 2015», μια διοργάνωση που πέρασε ήδη στην ιστορία, αλλά το χειροκρότημα για τους τυφλούς σκακιστές Μάριο Δουμπό, Τζιόργκο Αλίγια και Κατερίνα Μάνεση, ηχεί ακόμα στα αυτιά όσων παρευρέθηκαν. Επίσης, ρεκόρ συμμετοχής και στα 38 (!) ΔΤ «Ικαρος» είχε ο Διαιτητής FIDE Οδυσσέας Βαζελάκης.

Την όλη εκδήλωση τελετής απονομών παρουσίασαν με επιτυχία ο Αλέξανδρος Σκάρος και η γνωστή και δραστήρια σκακίστρια - διαιτήτρια Μαρία Πετσετίδη. Τα κύπελλα κέρδισαν οι πρωταθλητές/-τριες Ελλάδας και Αιγαίου, ενώ μεγάλος αριθμός μεταλλίων απονεμήθηκε και φέτος στα παιδιά. Συνολικά βραβεύθηκαν 50 αγόρια και κορίτσια. Μερικά από αυτά, μικρότερα των 18 ετών: Ι. Τετεπαυλίδης, Αχ. Κούρος, Στ. Χαλιορής. Μικρότερα των 16 ετών: Π. Λάσοτας, Γ. Παπαδόπουλος, Γ. Βασιλακόπουλος, Μ. Γεωργίτση, Μ. Γούργαρη (16χρονες) και η 14χρονη Α. Κουτσίδη. Στο β' Γκρουπ 21 βραβεύσεις: Χρ. Καζάλας, Ισίδωρος Κέφαλος, Τζ. Μπεκιράι, Β. Σερδάρης κ.ά.

  • Αλλο ένα ΔΤ το 23ο «Τιμή στην Εθνική Αντίσταση», διοργανώνει ο «Φυσιολάτρης» Νίκαιας στον Πολιτιστικό Πολυχώρο «Μάνος Λοΐζος» και στο χρονικό διάστημα 27 Αυγούστου με 4 Σεπτέμβρη. Παράλληλα και στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την 71η επέτειο από την εκτέλεση Ελλήνων πατριωτών από τους Γερμανούς, θα διεξαχθεί και το 35ο Ανοιχτό Ράπιντ στις 24 Αυγούστου. Αγωνιστικός χώρος το Μουσείο Εθνικής Αντίστασης. Θα επανέλθουμε.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ