Πέμπτη 6 Αυγούστου 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
EUROPA LEAGUE
Για την πρόκριση Ατρόμητος και ΠΑΟΚ

Icon

Με την αισιοδοξία ότι θα επιστρέψει στη βάση του με την πρόκριση για τα πλέι οφ του Europa League, παρατάσσεται απόψε το βράδυ στις 9.05 μ.μ. ο ΠΑΟΚ κόντρα στη Σπάρτακ Τρνάβα στη Σλοβακία για τον επαναληπτικό αγώνα του 1-0 στην Τούμπα.

«Μας περιμένει ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, έχουμε μικρό πλεονέκτημα, μετά το 1-0 του πρώτου αγώνα και πρέπει να είμαστε σοβαροί για να πάρουμε την πρόκριση στο τέλος», σχολίασε από το αεροδρόμιο «Μακεδονία», λίγο πριν αναχωρήσει η αποστολή, ο Ευθύμης Κουλούρης. Και πρόσθεσε ο επιθετικός του «Δικεφάλου»: «Η φιλοσοφία μας φέτος είναι το επιθετικό ποδόσφαιρο, θέλουμε να είμαστε συμπαγείς στην άμυνα και το γκολ πιστεύω θα έρθει. Λείπουν μονάδες που μας είναι χρήσιμοι, όμως τώρα με τους νέους παίκτες που θα έρθουν, θα είμαστε πιο ολοκληρωμένοι».

Σε καλύτερη θέση βρίσκεται ο Ατρόμητος που αντιμετωπίζει στις 9 μ.μ. την ΑΙΚ Στοκχόλμης στο Περιστέρι στον επαναληπτικό του 3-1 στη Στοκχόλμη. Το πιο πιθανό σενάριο, ενόψει της ρεβάνς, είναι ο προπονητής Μιχάλης Γρηγορίου να μην προβεί σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα. Αυτή τη φορά ο Ατρόμητος ίσως να παίξει πιο συγκρατημένα, χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα «ταμπουρωθούν» όλοι πίσω.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ