Πέμπτη 20 Αυγούστου 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΝΕΟΛΑΙΑ
Προφεστιβαλικές τις επόμενες μέρες

Οι εκδηλώσεις του 41ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή» συνεχίζονται σε πόλεις και χωριά ανά την Ελλάδα και αυτές τις μέρες γίνονται οι παρακάτω:

  • Αύριο, Παρασκευή, εκδηλώσεις στο πλαίσιο του 41ου Φεστιβάλ θα γίνουν στη Λάρυμνα, στην πλατεία «Θοδωρής Μαλέρδος» (γήπεδο 5χ5).

Οι εκδηλώσεις θα αρχίσουν στις 8 μ.μ. και θα περιλαμβάνουν: Θεατρικό σκετς με θέμα «Εργατικά ατυχήματα» από ομάδα του Τομεακού Συμβουλίου Φθιώτιδας της ΚΝΕ. Βιντεοπροβολή με τους αγώνες των εργαζομένων της «ΛΑΡΚΟ». Χαιρετισμό από τον Δημήτρη Φλούδα, μέλος του Τομεακού Συμβουλίου Φθιώτιδας της ΚΝΕ. Ομιλία από τον Παναγιώτη Πολίτη, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Ανατολικής Στερεάς - Εύβοιας του ΚΚΕ. Εκδήλωση τιμής για τους εργαζόμενους που συμμετείχαν στη μεγάλη απεργία στη «ΛΑΡΚΟ» το 1977. Ζωντανό μουσικό πρόγραμμα με λαϊκό έντεχνο και ρεμπέτικο τραγούδι. Εκθέσεις και φωτο-αφιερώματα.

Θα παρευρεθεί ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.

  • Στην περιοχή της Κεντρικής Μακεδονίας είναι για το Σάββατο 22 Αυγούστου προγραμματισμένες δύο εκδηλώσεις: Στο Σιδηρόκαστρο, με ομιλητή τον Θοδωρή Βλάχο, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας της ΚΝΕ, και στην Ιερισσό Χαλκιδικής.
  • Στην Κρήτη είναι προγραμματισμένη προφεστιβαλική εκδήλωση για το Σάββατο 22 Αυγούστου στα Ανώγεια, ενώ εκδήλωση θα γίνει και τη Δευτέρα 24 Αυγούστου, στο Καστέλι Κισσάμου, στις 8.30 μ.μ., στην Κάτω Πλατεία (Μουσείο), που θα περιλαμβάνει: Κρητικό γλέντι, παραδοσιακούς και σύγχρονους χορούς, ομιλία από στέλεχος της ΚΝΕ κ.ά.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ