Παρασκευή 21 Αυγούστου 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΟΤΑΜΙ
Καταγράφει τη διαθεσιμότητά του για συμμετοχή στο γκουβέρνο

Επικριτικός απέναντι στην απόφαση για εκλογές εμφανίστηκε ο Στ. Θεοδωράκης, υπενθυμίζοντας στον Αλ. Τσίπρα ότι είχε στη Βουλή την απαραίτητη στήριξη, που «του έδινε τη δυνατότητα να κυβερνήσει μέχρι να σταθεροποιηθεί η παραπαίουσα οικονομία». Ο επικεφαλής του Ποταμιού υποστήριξε ότι πρόθεση της κυβέρνησης είναι να προλάβει την αντίδραση του λαού στα μέτρα του μνημονίου και κατηγόρησε την «κυβερνητική παρέα» ότι «δεν θέλει να δουλέψει», όπως είπε, συσκοτίζοντας το ταξικό περιεχόμενο της «δουλειάς» που κάνει η κυβέρνηση.

Εκτίμησε ακόμα ότι οι εκλογές θα στοιχίσουν «νέα λουκέτα, ανεργία, αβεβαιότητα, φυγή προσώπων και επιχειρήσεων στο εξωτερικό».

Παρά την ...κριτική, πάντως, νωρίτερα χτες, σε ομιλία του στην Κρήτη, ο Στ. Θεοδωράκης είχε υπενθυμίσει στον Αλ. Τσίπρα τη διαθεσιμότητα του κόμματός του να συμμετάσχει στην κυβέρνηση, διαμαρτυρόμενος ότι ενώ η χώρα χρειάζεται «20 αποφασισμένους ανθρώπους που να έχουν εμπειρία ζωής (...) ο κ. Τσίπρας θέλει να έχει δίπλα του κομματικά στελέχη και υπάκουους συνομιλητές».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ