Κυριακή 23 Αυγούστου 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΝΕΟΛΑΙΑ
Περιοδεία στην Κρήτη

Στο πλαίσιο της πολιτικής δραστηριότητας του ΚΚΕ, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη σε χώρους δουλειάς, γειτονιές και χωριά σε όλη την Κρήτη, μεταφέροντας κάλεσμα στο λαό για συμπόρευση και κοινή δράση με το ΚΚΕ, για να οργανωθεί η αντίσταση στα αντιλαϊκά μέτρα, μετά και την ψήφιση του 3ου μνημονίου, εντάσσεται και η τετραήμερη περιοδεία του Χρήστου Κατσώτη, βουλευτή του Κόμματος, στους νομούς της Κρήτης. Η περιοδεία θα επικεντρωθεί σε εργασιακούς χώρους του κλάδου του τουρισμού για να αναδειχτούν τα προβλήματα των ξενοδοχοϋπαλλήλων και των υπόλοιπων εργαζομένων του κλάδου καθώς και των αυτοαπασχολούμενων και μικρών ΕΒΕ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

  • Την Τρίτη 25 Αυγούστου, το πρωί, θα περιοδεύσει στο αεροδρόμιο των Χανίων και σε ξενοδοχεία της πόλης και το απόγευμα σε ξενοδοχεία στη Γεωργιούπολη και τον Καβρό Χανίων.
  • Την Τετάρτη 26 Αυγούστου, το πρωί, θα περιοδεύσει σε ξενοδοχεία του Ρεθύμνου.
  • Την Πέμπτη 27 Αυγούστου, το πρωί, θα περιοδεύσει σε ξενοδοχεία του Δήμου Χερσονήσου και το απόγευμα θα μιλήσει σε ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση που διοργανώνει η ΚΟ Ηρακλείου του ΚΚΕ στις 8 μ.μ., στο πάρκο Γεωργιάδη.
  • Την Παρασκευή 28 Αυγούστου, το πρωί, θα περιοδεύσει σε ξενοδοχεία του Αγ. Νικολάου και το απόγευμα θα μιλήσει σε εκδήλωση που διοργανώνει η ΚΝΕ στις 8 μ.μ., στη λίμνη του Αγ. Νικολάου, στο πλαίσιο του 41ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή».

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ