Παρασκευή 4 Σεπτέμβρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΛΛΑΔΑ - ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ
Ζητούμενο η επανεκκίνηση

Ακριβώς ένα χρόνο μετά από την αρχή της καταστροφικής πορείας, που την οδήγησε ουσιαστικά εκτός Euro 2016, η Εθνική ανδρών κόντρα στη Φινλανδία στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την 7η αγωνιστική στον προκριματικό της όμιλο, καλείται να αποδείξει ότι η... επανεκκίνηση είναι εφικτή.

Χωρίς, ουσιαστικά, ελπίδες πρόκρισης στην τελική φάση της Γαλλίας, με τον τρίτο τεχνικό (μετά τους Ρανιέρι, Μαρκαριάν) στον πάγκο της σε διάστημα 12 μηνών, Κώστα Τσάνα, που ανέλαβε χρέη υπηρεσιακού προπονητή προερχόμενος απ' την Εθνική νέων, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα καλείται έστω και αργά να σώσει τα... προσχήματα. Κάτι που μεταφράζεται στην επίτευξη της πρώτης νίκης στα προκριματικά που θα την ξεκολλήσει απ' την τελευταία θέση αλλά θα της δώσει και νέα πνοή, ώστε στους εναπομείναντες 3 αγώνες να δείξει το κάτι διαφορετικό.

Βέβαια, υπάρχει πάντα και η περίπτωση των μαθηματικών ελπίδων για την 3η θέση, ωστόσο αυτό πλέον δεν εξαρτάται απ' την ελληνική ομάδα, ακόμα και εάν πετύχει το απόλυτο των νικών μέχρι το τέλος.

Οσον αφορά το αγωνιστικό μέρος του σημερινού παιχνιδιού, ο Κώστας Τσάνας δεν θα έχει στη διάθεσή του σε σχέση με την αρχική αποστολή τους Τοροσίδη και Νίνη, που αποχώρησαν μετά τον τραυματισμό τους (κλήθηκε εκτάκτως ο Ταξιάρχης Φούντας).

  • Στα άλλα ματς του ομίλου θα παίξουν (21.45): Ουγγαρία - Ρουμανία (ΟΤΕ Sports 3), Ν. Φερόε - Β. Ιρλανδία. Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: Ρουμανία 14, Β. Ιρλανδία 13, Ουγγαρία 11, Ν. Φερόε 6, Φινλανδία 4, Ελλάδα 2.
  • Αλλα σημερινά παιχνίδια (19.00): Γεωργία - Σκοτία, (21.45) Γερμανία - Πολωνία (OTE Sports 2), Γιβραλτάρ - Ιρλανδία, Δανία - Αλβανία (OTE Sports 7), Σερβία - Αρμενία.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ