Τρίτη 3 Ιούλη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΚΕ
Συνεχίζεται η πολιτική εξόρμηση

Αξιοποιώντας κάθε δυνατότητα για τη διάδοση της πρόσκλησης αγωνιστικής συνεργασίας και συσπείρωσης, οι ΚΟ του ΚΚΕ συνεχίζουν με αμείωτη ένταση το πλατύ τους άνοιγμα στον ελληνικό λαό, στα πλαίσια της πολιτικής εξόρμησης του Κόμματος, η οποία κορυφώνεται με κατά τόπους μεγάλες λαϊκές συγκεντρώσεις.

Σε αρκετές πολιτικές συγκεντρώσεις ομιλητές θα είναι μέλη του Πολιτικού Γραφείου της ΚΕ του ΚΚΕ. Συγκεκριμένα:

-- Σήμερα Τρίτη, 3 του Ιούλη, σε πολιτική συγκέντρωση στη Χαλκίδα, στις 8.30 μ.μ., στο Θέατρο Παπαδημητρίου, θα μιλήσει ο Κώστας Παρασκευάς.

-- Αύριο Τετάρτη, 4 του Ιούλη, ο Δημήτρης Κουτσούμπας θα μιλήσει, στις 8.30 μ.μ., σε συγκέντρωση της ΝΕ Αχαΐας του Κόμματος στο καλοκαιρινό Λαϊκό Δημοτικό Θέατρο (Γερμανού και Ηλείας) στην Πάτρα.

-- Την Πέμπτη 5 του Ιούλη, σε συγκέντρωση στον πεζόδρομο των Γιαννιτσών Πέλλας, στις 8 μ.μ. θα μιλήσει ο Σπύρος Στριφτάρης.

-- Την Πέμπτη επίσης, σε συγκέντρωση στις Σέρρες, στις 8.30 μ.μ. στην πλατεία Ελευθερίας, θα μιλήσει ο Θ. Κωνσταντινίδης.

Αλλες εκδηλώσεις

Εκτός των παραπάνω συγκεντρώσεων το πρόγραμμα δράσης των ΚΟ περιλαμβάνει για το προσεχές διάστημα:

Στη Θεσσαλονίκη

-- Σήμερα στον πεζόδρομο της Καλαμαριάς, στις 8 μ.μ., με ομιλητή τον Χρ. Κόφφα, μέλος της ΚΕ και γραμματέα της ΚΟΘ του ΚΚΕ.

-- Στο Πάρκο της Κοινότητας Πεύκων την Πέμπτη 5 Ιούλη στις 8 μ.μ., με ομιλητή τον Ηλία Γκουτζιγιάννη, μέλος της ΝΕ.

-- Το Σάββατο 7 Ιούλη στις 8.30 μ.μ. πραγματοποιείται συγκέντρωση στη παραλία Νέων Επιβατών με ομιλητή τον Θεόδωρο Ιγνατιάδη.

Σε Μακεδονία και Θράκη

-- Σήμερα Τρίτη, στις 8.30 μ.μ., στην πλατεία Ελιάς, στη Βέροια, με ομιλητή τον Γιώργο Νταφούλη, μέλος της ΚΕ.

Σε Στερεά - Εύβοια

-- Την Πέμπτη 5 του Ιούλη στις 8.30 μ.μ. η συγκέντρωση στη Θήβα, στην αίθουσα του Δημαρχείου, με ομιλήτρια τη Βέρα Νικολαΐδου, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Επίσης, στις 5/7 πολιτική συγκέντρωση στη Λαμία, στο ξενοδοχείο «Σαμαράς», με ομιλητή τον Αντ. Σκυλλάκο, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Σε Κεφαλονιά - Ιθάκη

Την Παρασκευή, 6/7, στις 9 μ.μ., στο Δημαρχείο Ληξουρίου με ομιλητή τον Γεράσιμο Αραβανή, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ.

Στο Ηράκλειο Κρήτης

Εξορμήσεις, περιοδείες και συγκεντρώσεις σε συνοικίες και χωριά του νομού πραγματοποιεί η ΚΟ Ηρακλείου του ΚΚΕ. Στο πλαίσιο αυτού του ανοίγματος κλιμάκια με επικεφαλής στελέχη του Κόμματος θα επισκεφτούν τις επόμενες μέρες τις: Πύργο Μονοφατσίου, Ασήμι, Αγ. Τριάδα, Δειλινό, Αλικαρνασσό, Πηγαδάκια - Πόμπια, Αγ. Σύλλα - Αγ. Ηλία, Τεφέλι - Λιγόρτυνο, Φορτέτσα, Τυμπάκι, Αγ. Δέκα - Βαγιωνιά, Κουνάβοι - Χουδέτσι, Αγ. Βασίλειο - Πεύκο, Αρκαλοχώρι, Πατέλες, Βούτες - Ασσίτες, Γέργερη - Ζαρό κ.ά.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ