Με την εθελοντική τους δουλειά λειτούργησαν επίσης και όλοι οι χώροι του τριήμερου Φεστιβάλ.
Μάλιστα, φέτος οι ομάδες εργασίας στην ταβέρνα ετοίμασαν και νέες γεύσεις για τους επισκέπτες του Φεστιβάλ. Το μενού, εκτός από τα καθιερωμένα (σουβλάκι, σουτζουκάκι, πανσέτα και λουκάνικο) περιελάμβανε και κεμπάπ σούβλας, που έγινε ανάρπαστο.
Ανάρπαστοι εξακολουθούν να γίνονται και οι λουκουμάδες (με μέλι και κανέλλα, με άσπρη σοκολάτα, με μερέντα, ή και σκέτοι), που προσελκύουν γευστικά μικρούς και μεγάλους.
Την τιμητική του είχε φέτος και το μπαρ, που λειτουργεί στο χώρο της κεντρικής εξέδρας και έχει καθιερωθεί για τα πετυχημένα μοχίτο.